Θορυβώδης κόκορας δίνεται για... υιοθεσία - Λαλάει κάθε χάραμα και ενοχλεί τους γείτονες

Η οικογένεια που έχει τον κόκορα ευελπιστεί να βρεθεί κάποιος ώστε να του δώσει ένα ζεστό σπίτι και να μην καταλήξει στο τραπέζι ενός δείπνου
1'

Ένας θορυβώδης κόκορας δίνεται για υιοθεσία με τους κηδεμόνες του να ελπίζουν πως δεν θα καταλήξει ως γεύμα σε τραπέζι.

Πρόκειται για τον Ρόνι, ένας κόκορας μόλις 6 μηνών, ο οποίος λαλάει στις 4:30 κάθε μέρα τον τελευταίο μήνα, κάτι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη στην κηδεμόνα του, την Πάμελα Γουίτναμ, η οποία ζει με τον σύζυγό της σ’ ένα ράντσο στο Μαλιμπού.

Ο ήχος του κόκορα είναι τόσο δυνατός που παραπέμπει σε ήχο κάποιας σοπράνου, σύμφωνα με την Πάμελα. Μάλιστα, η ίδια φοβούμενη μήπως ενοχληθούν οι γείτονες αποφάσισε να τον δώσει για… υιοθεσία.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γείτονές μας και δεν θέλουμε να αποκτήσουμε», είπε ο σύζυγος της Πάμελα, που επαγγέλλεται μεσίτης.

Να σημειωθεί πως ο γιος της Πάμελα έδωσε στην ίδια τον Ρόνι και άλλους πέντε νεοσσούς τον Ιούνιο.

Η νύφη του ζευγαριού, η Sasha Higgins, μια ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της στα "Blood Wolf", "Turning Point" και "The Badger Game", πήγε στο NextDoor για να βρει κάποιον να υιοθετήσει τον Ρόνι, τον οποίο χαρακτήρισε ως «πολύ γλυκό κόκορας» στην ανάρτησή της. Μάλιστα, η ίδια ευελπιστεί να βρεθεί κάποιος που να τον θέλει ειλικρινά και να του προσφέρει ένα σπίτι, κρατώντας τον μακριά από την ιδέα να καταλήξει στο τραπέζι ενός δείπνου.

*Με πληροφορίες από New York Post

Σχετικές ειδήσεις