Mάργκοτ Ρόμπι: Στην Ιταλία η «Βarbie» απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα - Πότε θα γίνει μαμά

Η έγκυος Mάργκοτ Ρόμπι εμφανίστηκε με σέξι μπικίνι, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ενός ηλιόλουστου διαλείμματος στην Ιταλία
Η Μαργκο Ρόμπι
AP
2'

Η 34χρονη Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι φωτογραφήθηκε με μαύρο μπικίνι να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με τον σύζυγό της Tομ Άκερλι και τους φίλους της κατά τη διάρκεια των θερινών τους διακοπών. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες ως σύντροφοι πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μαζί. Παρά τη φουσκωμένη κοιλιά της, η κινηματογραφική «Βarbie» σίγουρα απόλαυσε στο έπακρο τις διακοπές της καθώς έκανε μια βουτιά στη θάλασσα πριν δοκιμάσει τις δυνάμεις της...στο τζετ σκι.

Η σταρ έδειχνε πιο λαμπερή όσο ποτέ, καθώς εμφανίστηκε επίσης να κολυμπάει ή να περπατάει σε απόκρημνες παραλίες, με τον αγαπημένο της να της προσφέρει απαλά ένα χέρι βοηθείας καθώς περπατούσαν στο βραχώδες έδαφος. Η Margot και ο Tom έκαναν διακοπές με τους φίλους τους Brian Grazer και τη σύζυγό του Veronica Smiley. Η ομάδα εθεάθη να απολαμβάνει τη θέα από ένα σπίτι χτισμένο σε βράχο, πριν κατευθυνθούν σε ένα τεράστιο γιοτ όπου έκαναν τζετ σκι.

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν τον περασμένο μήνα με το People ότι η Mάργκοτ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Toμ. «Η οικογένεια σημαίνει πολλά και για τους δύο και ήξεραν από νωρίς οτι το να γίνουν γονείς ήταν κάτι που ήθελαν πραγματικά. Το κρατούσαν κρυφό για λίγο, αλλά είναι χαρούμενοι που κυκλοφόρησαν τα νέα» αποκάλυψαν πηγές.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, παντρεύτηκε το 2016 και έγιναν συμπαραγωγοί σε μια σειρά από έργα, συμπεριλαμβανομένου του Hulu's Dollface, μέσω της εταιρείας παραγωγής τους LuckyCap Entertainment. Γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στο Suite Française το 2013, όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη μπροστά από την κάμερα.

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί παρά το 2017, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τον γάμο τους. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα έρθει στον κόσμο το μωρό τους. αλλά γενικά οι γυναίκες τείνουν να περιμένουν μέχρι να περάσει το όριο των τριών μηνών για να μοιραστούν τα χαρούμενα νέα τους, γράφουν οι ταμπλόιντ.

Η γοητευτική ηθοποιός απεικονίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα στη λίμνη Κόμο νωρίτερα τον Ιούλιο, οπότε αν ήταν περίπου τριών μηνών έγκυος τότε, μπορούμε να υπολογίσουμε ότι πρόκειται να γεννήσει στο τέλος του 2024 ή στις αρχές του 2025, προσθέτουν.