Συγκλονιστικό βίντεο από τις οικογένειες των ομήρων της Χαμάς - Τις βίαζαν κι έμειναν έγκυες

Στην δημοσιοποίηση ενός συγκλονιστικού βίντεο προχώρησε το Φόρουμ Ομήρων και Εξαφανισμένων Οικογενειών, στο οποίο αφήνονται σοβαρές υπόνοιες για αιχμάλωτες γυναίκες από το Ισραήλ ότι βιάτηκαν και έμειναν έγκυες από μέλη της Χαμάς.
1'

Στο βίντεο αυτό μάλιστα εμφανίζεται μια έγκυος γυναίκα, ενώ ακούγεται από μακριά ο ήχος ενός μωρού να κλαίει.

«Πάνω από 9 μήνες» είναι ο τίτλος του βίντεο που δημοσίευσε το Φόρουμ Ομήρων και Εξαφανισμένων Οικογενειών σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισραηλινού μέσου N12, δηλαδή όσο διαρκεί η ανθρώπινη εγκυμοσύνη.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα με φουσκωμένη κοιλιά να κάθεται στα συντρίμμια ενός τούνελ υπό τον ήχο ενός μωρού να κλαίει.

Μόνο αποσπάσματα του βίντεο εγκρίθηκαν για δημόσια προβολή από τις ισραηλινές ραδιοτηλεοπτικές Αρχές.

Η χρήση σεξουαλικής βίας από τη Χαμάς

Χρήση σεξουαλικής βίας από μέλη της Χαμάς έχει καταγραφεί από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και οι τρομοκράτες της ισλαμιστικής οργάνωσης έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι έχουν προχωρήσει σε πολλαπλούς βιασμούς γυναικών εκτός από φόνους κατά την εισβολή τους στο νότιο Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο βγήκε στη δημοσιότητα ένα άλλο βίντεο με 5 γυναίκες πολεμίστριες των IDF οι οποίες απήχθησαν από τη βάση Nahal Oz.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από τις κάμερες του σώματος των ενόπλων της Χαμάς, έχει διάρκεια 3:10 λεπτά και έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν πολύ σκληρά πλάνα.

Δείτε το βίντεο εδώ