Tζένιφερ Λόπεζ: Η ανάρτησή όλο νόημα μετά τις διακοπές - «Τι καλοκαίρι ήταν αυτό...»

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε μία σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες, εν μέσω του πολύκροτου χωρισμού της από τον Mπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ
AP
3'

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναπολεί το καλοκαίρι της που ήταν κάθε άλλο παρά εύκολο. Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, η 55χρονη τραγουδίστρια του «This Is Me... Now», κοινοποίησε μια ανάρτηση στο Instagram με μία σειρά από φωτογραφίες από το καλοκαίρι της, τονίζοντας τον χρόνο που πέρασε κάνοντας παρέα με τα παιδιά και τα αδέρφια της, καθώς και μερικές ώρες χαλάρωσης.

Η JLO έκανε την ανάρτηση αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στις 20 Αυγούστου μετά από δύο χρόνια γάμου, αναφέροντας τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία για τον χωρισμό τους. «Ω, τι καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα. Η Λόπεζ ξεκίνησε το φωτογραφικό αφιέρωμά της με μια selfie σε καθρέφτη όπου ποζάρει με μια σκληρή έκφραση ντυμένη με ένα μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο, ένα μαύρο τζιν παντελόνι και τα μαλλιά της χτενισμένα σε αλογοουρά.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τη Λόπεζ να απολαμβάνει καλοκαιρινές δραστηριότητες, όπως να τρώει ένα χωνάκι παγωτό, να περνά χρόνο με την αδερφή της Λίντα και να ετοιμάζεται να κάνει αφρόλουτρο. Συμπεριέλαβε επίσης ένα στιγμιότυπο της γάτας και του σκύλου της να απολαμβάνουν τον ήλιο και μια φωτογραφία με ζεστές πιτζάμες που έγραφαν «ευλογημένη μαμά».

Ένα άλλο πλάνο απαθανατίζει ένα από τα παιδιά της Λόπεζ - έχει αποκτήσει τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Έμ με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι - να χαμογελά στη γάτα τoυς. Η Λόπεζ πόζαρε επίσης για μια selfie φορώντας ροζ γυαλιά ηλίου και μαγιό.

Αρκετές από τις φωτογραφίες δείχνουν επίσης τα καλοκαιρινά σύνολα της ηθοποιού Atlas, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie με καθρέφτη στο μπάνιο της που τη δείχνει με full glam μακιγιάζ και ένα λευκό μαγιό, καθώς και μια φωτογραφία της έξω σε ένα εστιατόριο φορώντας ένα λευκό φόρεμα με σκούρα κόκκινη κορδέλα γύρω από τη μέση της και μια κόκκινη δερμάτινη τσάντα και ασορτί γόβες.

Η ανάρτηση περιέχει επίσης μια φωτογραφία μιας γυναίκας που φορά ένα γραφικό μπλουζάκι με το μήνυμα, «Ανθίζει και είναι αδιάφορη, απρόσιτη και ήρεμη», καθώς και μια το απόσπασμα: «Όλα ξεδιπλώνονται σε θεϊκή τάξη».

Η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στη δεύτερη επέτειο γάμου της με τον Άφλεκ. Το πρώην ζευγάρι πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωριστά -αν και πέρασε από το ενοικιαζόμενο σπίτι του Άφλεκ στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα πριν από τα 52α γενέθλια του ηθοποιού. «Δοκιμάστηκε πραγματικά πολύ», είπε μια πηγή στο PEOPLE για την αντίδραση της Λόπεζ στον χωρισμό του ζευγαριού. «Είναι πολύ στενοχωρημένη και απογοητευμένη με τον Μπεν».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 17 Ιουλίου 2022, σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου είχαν αρραβωνιαστεί προηγουμένως στις αρχές της δεκαετίας του 2000, προτού εγκαταλείψουν τα πλάνα τους λίγο πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους. Στις 22 Αυγούστου, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι είχε καλές προθέσεις όταν αναζωπύρωναν τον έρωτά τους, δηλώνοντας ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ «αγαπούσαν πραγματικά ο ένας τον άλλον – και όλα συνέβησαν γρήγορα».

Μια άλλη πηγή είπε στο PEOPLE νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Λόπεζ «τα κάνει όλα όσο καλύτερα μπορεί» και «φαίνεται ανακουφισμένη» μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου, κάτι που έκανε η ίδια σε ένα δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. «Δεν ήθελε διαζύγιο. Ήθελε να να ηρεμήσουν τα πράγματα», πρόσθεσε η πηγή.