Μπράντλεϊ Κούπερ-Τζίτζι Χαντίντ:Το παθιασμένο φιλί και η εξόρμηση με το «μισό Χόλιγουντ» στην Ιταλία

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η αγαπημένη του, Τζίτζι Χαντίντ εθεάθησαν πιο ερωτευμένοι απο ποτέ σε ένα πολυτελές γιοτ με διάσημους φίλους τους στην Παλμαρόλα στην Ιταλία.
H Tζίτζι Χαντίντ
Ιnstagram
2'

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η φίλη του, Τζίτζι Χαντίντ, μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί σε ένα πολυτελές γιοτ το Σάββατο με φίλους από το Χόλιγουντ στο νησί Παλμαρόλα στην Ιταλία. Ο 49χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με το 29χρονο σούπερ μόντελ η οποία εθεάθη για πρώτη φορά με την κόρη του Λία 7 ετών, κατά τη διάρκεια της χαλαρωτικής απόδρασης.

Η έγκυος Mάργκοτ Ρόμπι και ο σύζυγός της, Toμ Άκερλι συμμετείχαν στη ρομαντική απόδραση καθώς και ο ηθοποιός, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Κάποια στιγμή, ο Κούπερ και η Χαντίντ εθεάθησαν να μοιράζονται μερικές στοργικές στιγμές σε ένα από τα καταστρώματα του ευρύχωρου γιοτ.

Το ζευγάρι - που συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά πέρυσι τον Οκτώβριο - αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν ενώ ήταν κάτω από μια σκιερή περιοχή. Τα αστέρια είχαν επίσης μία γλυκιά συνομιλία καθώς ο ηθοποιός του Silver Linings Playbook έπινε ένα ποτό.

Μαζί τους στο γιοτ και η 7χρονη κόρη του ηθοποιού Λία, την οποία απέκτησε με την πρώην του, το τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ. Η Χαντίντ εθεάθη για πρώτη φορά με τη Λία καθώς έφτασαν στη Σαρδηνία - με τη μητέρα του ηθοποιού, Γκλόρια, επίσης στην ομάδα. Βγήκαν μαζί από ένα κομψό, μαύρο SUV αφού έφτασαν στο νησί Παλμαρόλα με ιδιωτικό τζετ. Την ίδια στιγμή η Μάργκοτ Ρόμπι εθεάθη να περνάει ήδη χρόνο στο πολυτελές γιοτ με τον σύζυγό της.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί. Και το Σάββατο, η ηθοποιός της Barbie εθεάθη για άλλη μια φορά μαζί με τον Μπράντλει και τη Τζίτζι στο σκάφος. Σε ένα από τα πάνω καταστρώματα του γιοτ, η Χαντίντ και η Ρόμπι εθεάθησαν να συζητούν, ενώ ο Μπράντλεϊ και ο Τομ κάθονταν εκεί κοντά.

Ο ηθοποιός και το supermodel συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023 - και το ζευγάρι έχει εμφανιστεί έκτοτε σε διάφορες εξόδους μαζί. Όπως αποκάλυψαν πηγές στη DailyMail.com ο Κούπερ έχει σχέδια να κάνει πρόταση γάμου στο μοντέλο. «Ο Μπράντλι έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί» λένε οικείοι τους

«Αυτό δεν είναι καν ερώτημα. Συζήτησαν την οικογένεια και τον γάμο από νωρίς στη σχέση τους. Έχουν αφοσιωθεί ο ένας στον άλλον και είναι στα σχέδιά τους εδώ και αρκετό καιρό και το θέμα είναι το πότε». Η Τζίτζι είναι μητέρα της τρίχρονης Khai, την οποία απέκτησε με το πρώην μέλος των One Direction, Zayn Malik.