Kaos: Ντρέπεται και η ντροπή με τη νέα σειρά του Netflix - Η woke ατζέντα ξεφτιλίζει την Ελλάδα

Απίστευτά πράγματα επί τις μικρής οθόνης με τους σεναριογράφους να εκχυδαΐζουν τον Δία και το δωδεκάθεο. Όχι ότι αυτό αποτέλεσε έκπληξη, δυστυχώς, καθώς η παράνοια της woke ατζέντας δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα της - από τη μαύρη... Κλεοπάτρα και τον «ομοφυλόφιλο» Μέγα Αλέξανδρο...
2'

Για μια ακόμη, πολλοστή, φορά το Netflix προσπαθεί να διαστρεβλώσει την ιστορία της Ελλάδας και να προμοτάρει την woke ατζέντα, καθώς η πολυδιαφημισμένη σειρά Kaos παρουσιάζει τον Δία και τους υπόλοιπους θεούς της μυθολογίας μας ως ακόλαστους και ομοφυλόφιλους.

Η ακατανόητη σειρά, η οποία ήδη εξυμνείται από τα site της LGBTQ ως αριστούργημα (!) δεν είναι τίποτα άλλο από ένας αχταρμάς που διακωμωδεί την ελληνική μυθολογία με σκηνές τουλάχιστον εξευτελιστικές για την Ελλάδα.

Ο Προμηθέας παρουσιάζεται ως ομοφυλόφιλος έχοντας σχέση με τον Χάροντα (!), ο Διόνυσος το ίδιο, ο Δίας και η Ήρα επίσης και πρωταγωνιστεί μια trans που θέλει να κατέβει στον Κάτω Κόσμο!

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται λίγα, η woke ατζέντα δεν περιορίζεται σε αυτόν τον εκχυδαϊσμό της ελληνικής μυθολογίας καθώς οι trans, queers και όποιος άλλος όρος έχει επινοηθεί, βρίσκονται σε κάθε επεισόδιο διαδραματίζοντας μάλιστα και κομβικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων.

Δημιουργός του αχταρμά που ονομάζεται «Κaos» είναι ο Charlie Covell, ο οποίος φυσικά είναι queer και αυτοπροσδιορίζεται με το «εμείς» όταν μιλάει για τον εαυτό του, και προφανώς μέσω της σειράς θέλει να περάσει τα «πιστεύω» του, δηλαδή πως δεν υπάρχουν φύλα ανάμεσα στους ανθρώπους και να καταργήσουμε το φυσιολογικό: Τον άνδρα και την γυναίκα!

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι και ποιον εξυπηρετεί αυτή η σειρά που δεν έχει το παραμικρό νόημα αλλά και για ποιον λόγο το Netflix συνεχίζει την λυσσαλέα επίθεση προς την Ελλάδα και την παραχάραξη της Ιστορίας της Πατρίδας μας.

Ενδεικτικό του πόσο ανιστόρητη είναι η πλατφόρμα, να θυμίσουμε πως έχει παρουσιάσει την ελληνικής καταγωγής Κλεοπάτρας ως μαύρη (!), προκαλώντας την οργή της αιγυπτιακής Κυβέρνησης, τον Μέγα Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο και τον Αχιλλέα επίσης μαύρο!

Όλος αυτός ο αχταρμάς, που με κάποιον τρόπο επιβάλλεται παντού, από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, μέχρι τα σχολικά βιβλία και τους... Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έχει κανένα όριο, προκειμένου να περάσει το παράλογο ως φυσιολογικό. Το θέμα είναι ο πολιτισμένος κόσμος τι κάνει και γιατί δεν αντιδρά... Α, μάλλον, για να μην τους πουν... «ομοφοβικούς»...

Σχετικές ειδήσεις