Το απόλυτο τεστ ευφυίας: Αν το λύσεις μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έχεις υψηλό IQ

Κυριολεκτική σπαζοκεφαλιά αυτός ο μαθηματικός γρίφος για δυνατά μυαλά 

Το απόλυτο τεστ ευφυίας: Αν το λύσεις μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έχεις υψηλό IQ
Φωτ.: Unsplash
2'

Ένας απίστευτα δύσκολος μαθηματικός γρίφος αφήνει τους ανθρώπους να ξύνουν το κεφάλι τους καθώς προσπαθούν να βρουν την απάντηση σε 30 δευτερόλεπτα, αλλά μόνο οι άνθρωποι με υψηλό IQ έχουν πιθανότητες να τον βρουν σωστά.

Αυτός ο αινιγματικός αριθμητικός γρίφος απαιτεί κοφτερό μυαλό για να νικήσετε το χρόνο και να τον λύσετε.

Αν θεωρείτε τον εαυτό σας άνω του μέσου όρου σε νοημοσύνη, με έντονη παρατηρητικότητα και μαθηματικές ικανότητες, μπορεί να έχετε πολλές πιθανότητες να λύσετε αυτό το δύσκολο παζλ. Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά απασχολημένα αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι επίσης μια αποδεδειγμένη μέθοδος για την άσκηση του εγκεφάλου σας.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα πειράγματα του εγκεφάλου είναι γνωστό ότι ενισχύουν την εστίαση και τις ικανότητες συγκέντρωσης. Αυτό το συγκεκριμένο πείραγμα εγκεφάλου, που δημιουργήθηκε και μοιράστηκε από την Immerse Education, έχει χρονικό όριο 30 δευτερολέπτων ή λιγότερο.

Ο «αδύνατος» μαθηματικός γρίφος

Αν δεν μπορείτε να το λύσετε μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, μπορεί να μην είστε τόσο έξυπνοι όσο νομίζετε, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε για το πλήθος των πλεονεκτημάτων του.

Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα και θα δείτε σειρές στοιβαγμένες με τον αριθμό 383. Ωστόσο, κρυμμένος ανάμεσά τους είναι ένας άλλος αριθμός που έχετε μισό λεπτό για να τον αναγνωρίσετε, σύμφωνα με τη Mirror.

arithmoi.jpg

Ρυθμίστε το χρονόμετρό σας και ξεκινήστε. Αν και δεν θα σας δώσουμε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον κρυμμένο αριθμό, η μεγέθυνση μπορεί να σας βοηθήσει στον εντοπισμό του. Αλλά αν είστε έτοιμοι για την απάντηση, μετακινηθείτε προς τα κάτω, αλλά σας προειδοποιούμε, αν δεν το έχετε λύσει ακόμα, η απάντηση έρχεται τώρα.

Η λύση του γρίφου

Μπορείτε να δείτε τον κρυμμένο αριθμό τώρα;
Η απάντηση στον γρίφο είναι το 363, που βρίσκεται στην τρίτη σειρά από τα δεξιά. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν περαιτέρω τη νοημοσύνη τους, τους περιμένει ένας άλλος προκλητικός γρίφος.

lysh.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή