Ποιος είναι ο Μεσσήνιος σεφ που έχει «ξετρελάνει» τους αστέρες του NBA

Ο Έλληνας σεφ πρόσφατα άνοιξε και εστιατόριο στην Καλαμάτα

Ποιος είναι ο Μεσσήνιος σεφ που έχει «ξετρελάνει» τους αστέρες του NBA
1'

Ένας Μεσσήνιος σεφ εργάζεται από το 2018 ως μάγειρας στην μπασκετική ομάδα των Μαϊάμι Χιτ στον ΝΒΑ, ενώ εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία άνοιξε το δικό του εστιατόριο στη Φλόριντα, με θαμώνες παίκτες του ΝΒΑ αλλά και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς. Μάλιστα, πρόσφατα ο Έλληνας μάγειρας... επαναπατρίστηκε ανοίγοντας ένα εστιατόριο και στη Καλαμάτα.

Ο Δημήτρης Πυλιώτης από το 2018 μαγειρεύει για όλους τους ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο της ομάδας για να παρακολουθήσουν κάποια αναμέτρηση και μια φορά τον χρόνο μαζί με τους υπόλοιπους σεφ της ομάδας μαγειρεύουν για τους παίκτες και τις οικογένειές τους.

«Έχω την τύχη να έχω μαγειρέψει και να έχω συναντήσει την Τζένιφερ Λόπεζ, με τον Ρόντριγκεζ τον τότε άντρα της, Ρίκι Μάρτιν, Μαρκ Άντονι, Ντρέικ, DJ Khaled πάρα πολλές ράπερ και γενικά πάρα πολλούς ράπερ, πάρα πολλούς ηθοποιούς και πάρα πολλούς επιχειρηματίες, δισεκατομμυριούχους, γερουσιαστές. Την αφρόκρεμα την Αμερικής» λέει ο Δημήτρης Πυλιώτης.

Ακόμη, τονίζει πως όλοι οι πελάτες του μόλις ακούνε Ελλάδα ζητάνε φέτα και χταπόδι, ενώ οι μπασκετμπολίστες «τρελαίνονται» για την ελληνική κουζίνα.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή