Tζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε το καλύτερο πράγμα στη συνεργασία με τον Μπραντ Πιτ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναπολεί τις πολλές συνεργασίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Wolfs, Μπραντ Πιτ.

Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ
ΑΡ
3'

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε το καλύτερο πράγμα στη συνεργασία με τον φίλο του Μπραντ Πιτ. Οι μακροχρόνιοι φίλοι και ηθοποιοί του «Ocean's Eleven» πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα ταινία με τίτλο «Wolfs», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ συλλογίστηκε την πολυετή φιλία του με τον Πιτ με το γνωστό του χιούμορ. «Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό», αστειεύτηκε στο PEOPLE με ένα κούνημα του κεφαλιού του, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στο «κόκκινο χαλί» «Όλα είναι μια καταστροφή».

Όταν σοβάρεψε ο Κλούνεϊ πρόσθεσε: «Είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις με ανθρώπους που γνωρίζεις πολύ καλά». Ο ίδιος και το αστέρι του Fight Club παρακολούθησαν την πρεμιέρα συνοδευόμενοι από τις αγαπημένες τους, την Aμάλ Κλούνεϊ και τη φίλη του Πιτ, Iνές ντε Ραμόν.

Το Wolfs είναι ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Πιτ και Κλούνεϊ ως «μοναχικοί λύκοι» που αναλαμβάνουν την ίδια δουλειά. Το δίδυμο έχει συμπρωταγωνιστήσει μαζί σε πολλές άλλες ταινίες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της τριλογίας του Ocean, Burn After Reading και Confessions of a Dangerous Mind.

Επίσης στο φεστιβάλ την Κυριακή, ο Τζορτζ αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο αμφιλεγόμενο άρθρο των New York Times στο οποίο πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος και ο Πιτ πληρώθηκαν «πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας» για τους ρόλους τους στο Wolfs.

«[Ήταν] ένα ενδιαφέρον άρθρο και όποια και αν ήταν η πηγή του για τον μισθό μας, είναι εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από όσα αναφέρθηκαν. Και το λέω μόνο επειδή πιστεύω ότι είναι κακό για τον κλάδο μας αν αυτό είναι αυτό που λένε οι άνθρωποι σκέφτομαι ότι είναι ενδεικτικό για τους μισθούς», είπε ο Τζορτζ μιλώντας στο πλευρό του Πιτ πριν από την πρεμιέρα της ταινίας. «Νομίζω ότι είναι τρομερό, θα καταστήσει αδύνατο να γυρίζουμε ταινίες».

Στο πιο πρόσφατο τεύχος του GQ, ο Κλούνεϊ και ο Πιτ μίλησαν επίσης για τη φιλία τους και ήταν ειλικρινείς για το πώς υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον καθώς «τα πράγματα δυσκολεύουν. «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Κλούνεϊ στο περιοδικό. «Και είναι διασκεδαστικό γιατί επίσης ελέγχουμε ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, κάτι που είναι σημαντικό μέρος αυτού. Τα πράγματα στη ζωή περιπλέκονται και πρέπει πάντα να βεβαιωθούμε τι όλοι είναι καλά»

Ο Πιτ πρόσθεσε ότι ο συμπρωταγωνιστής του είναι «πιθανώς ο καλύτερος στην κατανόηση, βλέποντας τη σκακιέρα και τις πιθανές κινήσεις». «Θα τηλεφωνήσω στον Τζορτζ σε πολλές περιπτώσεις όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα», είπε. Το Wolfs βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για ροή στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή