Mπραντ Πιτ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο «κόκκινο χαλί» με τη νέα του αγαπημένη

Ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ινές ντε Ραμόν στο Φεστιβάλ Βενετίας
O Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν
AP
2'

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν ειναι γεγονός. Η μεγάλη στιγμή του ζευγαριού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας σημειώθηκε δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2022 Λαμπεροί και ευδιάθετοι, οι δυο τους έφτασαν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι – χέρι λίγο μετά τη συνάντησή τους με το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ.

Ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε μια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί εδώ και χρόνια εμφανίστηκε με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύμφωνα με τις ταμπλόιντ δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά του

Ο ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο Louis Vuitton κοστούμι, κοιτούσε τρυφερά την 34χρονη σύντροφό του και τη κρατούσε το χέρι, ενώ εκείνηεπέλεξε για το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί, ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Το ζευγάρι πόζαρε επίσης με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον συμπρωταγωνιστή του Πιτ στην ταινία Wolfs που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ και τη σύζυγό του, Αμάλ η οποία έκλεψε την παράσταση με μια δαντελένια, κίτρινη τουαλέτα. Η φωτογραφία της διάσημης τετράδας στην πρεμιέρα έρχεται μια μέρα αφότου δείπνησαν όλοι μαζί στο Ristorante da Ivo, ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζεύγους Κλούνεϊ στη Βενετία.

Η παρουσία του Πιτ στη Βενετία προκάλεσε πολύ θόρυβο, όχι μόνο λόγω του νέου του έργου με τον επί χρόνια φίλο του και συμπρωταγωνιστή του, αλλά και επειδή η πρώην του Aντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε επίσης στο φεστιβάλ για να προωθήσει την τελευταία της ταινία με τίτλο «Maria» για τη ζωή της Κάλλας.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Aλμπέρτο Μπαρμπέρα, επιβεβαίωσε πρόσφατα στο Vanity Fair ότι δεν είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των πρώην, επειδή οι εκδηλώσεις τους είναι «φυσικά» διασκορπισμένες.

Ο Πιτ και η ντε Ραμόν - ο οποίος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τον σταρ των The Vampire Diaries, Paul Wesley - είναι μαζί από τα τέλη του 2022. Οι δυο τους είχαν κρατήσει τη σχέση τους σε χαμηλά επίπεδα, αλλά μια πηγή είπε στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ότι ο δεσμός τους είναι «σοβαρός».