Αυστραλία: Τίγρης δάγκωσε εκπαιδευτή σε πάρκο αναψυχής

«Η ασθενής προφανώς υπέστη κάποιες σοβαρές πληγές από το ζώο, καθώς και τραύματα από τρυπήματα. Ήταν αρκετά χλωμή και αισθανόταν αδιαθεσία, αλλά γενικά ήταν καλά» δήλωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, Τζάστιν Πέιν
1'

Μια τίγρης δάγκωσε στο χέρι μια χειριστή ζώων τη Δευτέρα σε ένα πάρκο αναψυχής στην Αυστραλία, δήλωσαν οι αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Dreamworld στην Κουμέρα της πολιτείας Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Gold Coast σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, Τζάστιν Πέιν.

Το προσωπικό διαχειρίστηκε την αιμορραγία καθώς ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο Dreamworld λίγο πριν από τις 9 π.μ., δήλωσε ο Πέιν. Το πάρκο αναψυχής ανοίγει για το κοινό στις 10 π.μ.

«Ενημερωθήκαμε ότι σε εκείνο το σημείο μια 47χρονη γυναίκα, έμπειρη χειριστής, είχε δαγκωθεί από μία από τις τίγρεις», δήλωσε ο Πέιν.

«Η ασθενής προφανώς υπέστη κάποιες σοβαρές πληγές από το ζώο, καθώς και τραύματα από τρυπήματα. Ήταν αρκετά χλωμή και αισθανόταν αδιαθεσία, αλλά γενικά ήταν καλά», πρόσθεσε ο Πέιν.

Η Dreamworld αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι διαθέτει εννέα τίγρεις Σουμάτρας και Βεγγάλης στο έκθεμα Tiger Island.

Το πάρκο αναψυχής, το οποίο διαθέτει βόλτες καθώς και εκθέματα ζώων, περιέγραψε την επίθεση σε ανακοίνωσή του ως «μεμονωμένο και σπάνιο περιστατικό» που θα διερευνηθεί.

Πηγή: AP News