Φρικτό έγκλημα στη Βρετανία: Πατέρας σκότωσε τα τρία παιδιά του και αυτοκτόνησε

Τα τρία παιδιά, ηλικίας κάτω των 4 ετών και ο πατέρας τους εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Αγγλία

Φρικτό έγκλημα στη Βρετανία: Πατέρας σκότωσε τα τρία παιδιά του και αυτοκτόνησε
2'

Σοκάρει τη Βρετανία η δολοφονία τριών ανήλικων παιδιών από τον πατέρα τους, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα τρία παιδιά, ηλικίας κάτω των 4 ετών και ο πατέρας τους εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι του, ενώ γείτονας της οικογένειας είπε ότι είχε ακούσει τις «φρικτές κραυγές» μίας γυναίκας λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

«Η γυναίκα, ούρλιαζε. Ήταν αρκετά φρικτές κραυγές και όλοι βγήκαν έξω για να δουν τι συνέβαινε», εξήγησε ο Shehr Sikandari.

«Είναι απίστευτο και τραυματικό αυτό που ακούσαμε. Είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ. Τρία υπέροχα παιδιά. Τα βλέπαμε να παίζουν. Είναι μια υπέροχη οικογένεια. Μετακομίσαμε εδώ πριν από δύο μήνες, οπότε είχαμε λίγες επαφές», είπε ο ίδιος γείτονας.

bretania-nekra-paidia.jpg

Ο φερόμενος ως δράστης ονομάζεται Piotr Świderski και πιθανολογείται ότι είναι Πολωνός υπήκοος, ενώ οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το φρικτό περιστατικό σε μία μικρή ήσυχη γειτονιά στο Σάρεϊ. Εκτιμούν ότι ο άνδρας λειτούργησε χωρίς συνεργό.

Η μητέρα των παιδιών είναι σε κατάσταση σοκ όπως και οι συγγενείς της οικογένειας και δέχονται την υποστήριξη ειδικών της αστυνομίας, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου των παιδιών θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ο επικεφαλής της έρευνας, επιθεωρητής Γκάρεθ Χικς δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό και διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη».

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την υποστήριξη και την κατανόησή της όσο διεξάγουμε τις έρευνές μας. Μπορούμε επίσης να ενημερώσουμε τώρα ότι ενώ η οδός Μπρέμερ ήταν κλειστή για σημαντικό χρονικό διάστημα χθες, έχει πλέον ανοίξει πλήρως και θα συνεχίσει να υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή για το προσεχές διάστημα», πρόσθεσε.

Έξω από το σπίτι της οικογένειας γείτονες και φίλοι άφησαν λουλούδια, ενώ περιέγραψαν τα τρία παιδιά ως τρία αγγελούδια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή