Αποδοκίμασαν την Πουτίντσεβα για απαξιωτική συμπεριφορά σε ball girl σε αγώνα τένις

Ένα από τα κορίτσια που ήταν υπεύθυνα για να δίνουν τα μπαλάκια στους αθλητές πέταξε τις μπάλες προς την πλευρά της τενίστριας
2'

Την αποδοκιμασία του κόσμου γνώρισε η τενίστρια Γιούλια Πουτίντσεβα, η οποία η οποία φέρθηκε με ασέβεια σε ένα ball girl, δηλαδή σε έναι κορίτσι που είναι υπεύθυνα να μαζεύουν και να επιστρέφουν τα μπαλάκια στους αθλητές.

Ένα από τα κορίτσια που ήταν υπεύθυνα για να δίνουν τα μπαλάκια στους αθλητές πέταξε τις μπάλες προς την πλευρά της τενίστριας και εκείνη τις αφήνει να χτυπήσουν πάνω της χωρίς να κάνει την κίνηση να τις πιάσει και έμεινε να κοιτάει επίμονα τη νεαρή κοπέλα.

Σε εκείνο το σημείο ο κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί και να την αποδοκιμάζει.

Αργότερα, η Πουτίντσεβα προσπάθησε να απολογηθεί για την πράξη της, λέγοντας πως ήταν βυθισμένη στις σκέψεις της.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι για τον τρόπο που φέρθηκα όταν μου έδινε τις μπάλες. Ειλικρινά το λέω, δεν ήταν εκείνη το θέμα. Ήμουν πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το γκέιμ από το break point και μετά άδειασα από συναισθήματα και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη στο τι γίνεται γύρω μου και στο ποιος μου δίνει τη μπάλα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στο Open, όπως πάντα», έγραψε.