Η Χαμάς απειλεί ότι θα δημοσιεύσει τα τελευταία λόγια των δολοφονημένων ομήρων: «Ο χρόνος τελειώνει»

«Ώρες για να δείξουμε τα τελευταία τους μηνύματα. Περιμένετε», τονίζει η Χαμάς σε βίντεο με τους δολοφονημένους ομήρους.

Η Χαμάς απειλεί ότι θα δημοσιεύσει τα τελευταία λόγια των δολοφονημένων ομήρων: «Ο χρόνος τελειώνει»
TWITTER.
1'

Ενώ για άλλη μία μέρα, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν στους δρόμους του Ισραήλ, προκειμένου να ασκήσουν περαιτέρω πίεση στον Μπενιαμίν Νετανιάχου για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, η Χαμάς προειδοποιεί ότι θα δημοσιεύσει τα «τελευταία μηνύματα» των έξι ομήρων που δολοφονήθηκαν.

Αφού φαίνεται οι έξι όμηροι: Καρμέλ Γκατ, Έντεν Γερουσάλμι, Χερς Γκόλντμπεργκ – Πόλιν, Αλεξάντερ Λομπάνοφ, Άλμογκ Σαρούσι και Όρι Ντανίνο να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους, το βίντεο κόβεται ξαφνικά και η παλαιστινιακή οργάνωση μεταδίδει το μήνυμα: «Ώρες για να δείξουμε τα τελευταία τους μηνύματα. Περιμένετε».

Οι σοροί των ομήρων ανασύρθηκαν από τον ισραηλινό στρατό εχθές το πρωί (01/09) από την περιοχή της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι δέχθηκαν πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση και δολοφονήθηκαν είτε την Πέμπτη, είτε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή