Ιταλία: Δεκαεπτάχρονος αφάνισε όλη του την οικογένεια του - «Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο»

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο της Ιταλίας με έναν 17χρονο να ομολογεί την δολοφονία του πατέρα του, της μητέρας του αλλά και του 12χρονου αδερφού του

Ιταλία: Δεκαεπτάχρονος αφάνισε όλη του την οικογένεια του - «Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο»
1'

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι ένας δεκαεπτάχρονος δολοφόνησε όλη του την οικογένεια χωρίς να υπάρχει, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, κανένα κίνητρο.

Ο νέος θανάτωσε, την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στο οικογενειακό του σπίτι έξω από το Μιλάνο, την μητέρα του, τον πατέρα του και τον μικρότερο αδελφό του, δώδεκα ετών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο δράστης είπε στους εισαγγελείς ότι "στο σπίτι ένιωθε σαν ξένος" και ότι "δεν ένιωθε καλά, αλλα δεν ειχε βίαιες διαθέσεις κατά των γονιών ή του αδελφού του". Οι παππούδες του δεκαεπτάχρονου, μιλώντας με τους δημοσιογράφους, τόνισαν ότι "αισθάνονται οίκτο και τον συμπονούν" και πως "είναι διατεθειμένοι να τον συναντήσουν".

Ο έφηβος μαχαίρωσε θανάσιμα πρώτα τον αδελφό του, ενώ κοιμόταν, και στην συνέχεια την μητέρα και τον πατέρα του οι οποίοι, στο μεταξύ είχαν ξυπνήσει και είχαν μπεί στο υπνοδωμάτιο των παιδιών τους.

Όταν οι καραμπινιέροι έφτασαν έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε η οικογενεια, βρήκαν τον δράστη να κάθεται στον τοίχο της αυλής, σιωπηλό, με το μαχαίρι γεμάτο αίμα, δίπλα στα πόδια του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή