Χαμός με θαυμαστές του Χάρι Πότερ σε σταθμό του Λονδίνου

Μεγάλη απογοήτευση για όσους συγκεντρώθηκαν στον σταθμό για να ζήσουν λίγο από την μαγεία του Χάρι Πότερ

Χαμός με θαυμαστές του Χάρι Πότερ σε σταθμό του Λονδίνου
2'

Θαυμαστές του Χάρι Πότερ προχώρησε σε έντονες αποδοκιμασίες, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την «Επιστροφή στο Χόγκουαρτς» στον σταθμό King's Cross ολοκληρώθηκε απογοητευτικά.

Οι θαυμαστές του δημοφιλούς μικρού μάγου και της παρέας του εμφανίστηκαν στο σταθμό του Λονδίνου - διάσημο ως το "σπίτι" της πλατφόρμας εννέα και τρία τέταρτα, που απεικονίζεται στις ταινίες - παρά το γεγονός ότι η Warner Brothers δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η ετήσια εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ που συγκεντρώθηκαν στο King's Cross ελπίζοντας στην ετήσια ανακοίνωση του Hogwarts Express έμειναν απογοητευμένοι. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν έντονα αφού η συνήθης ομιλία από το μεγάφωνο και η καταχώρηση στον πίνακα αναχωρήσεων δεν έγιναν πράξη, λέει το Skynews.

Η εκδήλωση προσελκύει συνήθως εκατοντάδες θαυμαστές - πολλοί με φανταχτερές στολές - για να σηματοδοτήσει την έναρξη της περιόδου στο φανταστικό σχολείο της μαγείας.

Το Εξπρές του Χόγκουαρτς φημίζεται ότι αναχωρεί από την κρυφή πλατφόρμα 9 3/4 και ο σταθμός του Λονδίνου αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τους φανατικούς των ταινιών.

Η Warner Brothers, η οποία διατηρεί ένα κατάστημα Potter στο King's Cross και είναι ιδιοκτήτρια του franchise, την περασμένη εβδομάδα «αποθάρρυνε» έντονα τους θαυμαστές από το να εμφανιστούν και δήλωσε ότι η φετινή θεατρική παράσταση ακυρώθηκε. Ωστόσο, πολλοί είτε δεν πήραν το μήνυμα είτε εμφανίστηκαν ούτως ή άλλως.

Δεν δόθηκε κανένας λόγος για την ακύρωση της εκδήλωσης στο King's Cross και δεν είναι σαφές αν θα επαναληφθεί την επόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή