ΗΠΑ: Αίσιο τέλος στη νυχτερινή περιπέτεια 3χρονου - Χάθηκε σε χωράφι αναζητώντας τη γάτα του

Ο μικρός τρύπωσε σε χωράφι με καλαμπόκια ύψους τριών μέτρων για να βρει τη γάτα του και... χάθηκε - Έντρομοι οι γονείς του 

ΗΠΑ: Αίσιο τέλος στη νυχτερινή περιπέτεια 3χρονου - Χάθηκε σε χωράφι αναζητώντας τη γάτα του
Unsplash
1'

Ένα αγόρι μόλις 3 ετών τρύπωσε σε χωράφι με καλαμπόκια ύψους 3 μέτρων για να πιάσει τη γάτα του και τελικά… εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Alto, στην κομητεία Fond du Lac του Ουισκόνσιν στις 25 Αυγούστου. Μόλις οι γονείς του συνειδητοποίησαν πως ο μικρός έλειπε, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Μέχρι τις 7:30 μ.μ., δεν τον είχαν βρει, αλλά υποψιάζονταν ότι βρισκόταν κάπου ανάμεσα στα 100 στρέμματα δίπλα στο σπίτι τους. Λίγο πριν πέσει η νύχτα είχαν εξερευνηθεί όλα τα κοντινά σπίτια και οι αχυρώνες και τότε οι διασώστες συμπέραναν πως όφειλαν να «χτενίσουν» το χωράφι με τα καλαμπόκια.

Χάρη σε ένα drone της ομάδας διάσωσης του Αστυνομικού Τμήματος Pont du Lac, εξοπλισμένο με κάμερα θερμικής απεικόνισης, ο μικρός εντοπίστηκε. Η ώρα ήταν περίπου 9:30 όταν η θερμική ένδειξη τον «συνέλαβε» ανάμεσα στα καλαμπόκια και τότε οι διασώστες ειδοποίησαν τους γονείς του προκειμένου να μεταβούν στο ακριβές σημείο.

«Είσαι ασφαλής τώρα. Είσαι εντάξει. Θα πάμε πίσω και θα βρούμε τη μαμά σου, εντάξει;» είπαν οι διασώστες στον τρίχρονο.

Σύμφωνα με δηλώσεις από το γραφείο του σερίφη της κομητείας, ο μικρός «είπε ότι κυνηγούσε μια γάτα στο χωράφι με τα καλαμπόκια». «Όλο αυτό, όσο αθώο και να μοιάζει, θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο. Ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα τεχνολογικά μας εργαλεία και να επιτευχθεί τόσο ο εντοπισμός του όσο και η διάσωσή του».

*Με πληροφορίες από goodnewsnetwork.org

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή