Αγγλία: Πέντε παιδιά συνελήφθησαν για τη δολοφονία 80χρονου άνδρα στο Franklin Park

Η κόρη του άντρα είπε ότι ο πατέρας της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Νότιγχαμ της Αγγλίας με τραύματα στη σπονδυλική στήλη και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Αγγλία: Πέντε παιδιά συνελήφθησαν για τη δολοφονία 80χρονου άνδρα στο Franklin Park

Αστυνομικοί στο μέρος του συμβάντος

PA μέσω Sky News
2'

Πέντε παιδιά συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός 80χρονου άνδρα που δέχθηκε επίθεση σε πάρκο του Λέστερσαϊρ στην Αγγλία.

Το θύμα, που έβγαζε βόλτα το σκύλο του στην πόλη Μπράουνστοουν, δέχθηκε σοβαρή επίθεση την Κυριακή και πέθανε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ (2/9), σύμφωνα με το Sky News.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και τα δύο 14 ετών, καθώς και δύο κορίτσια και ένα αγόρι, όλα ηλικίας 12 ετών, ανακρίνονται από την αστυνομία.

Η επίθεση συνέβη κοντά στην είσοδο του πάρκου Φράνκλιν στο Μπραμπλ Γουέι γύρω στις 6.30 μ.μ..

Το θύμα πιστεύεται ότι φορούσε μαύρο πουλόβερ και γκρι σορτσάκι και η αστυνομία δήλωσε ότι οι δράστες έφυγαν πριν φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η κόρη του άνδρα δήλωσε στο LeicestershireLive τη Δευτέρα ότι τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος αφού άκουσε κάτι έξω από το σπίτι της.

Είπε ότι βρισκόταν «δευτερόλεπτα» από το σπίτι του όταν συνέβη η επίθεση.

«Ήταν ξαπλωμένος κάτω από το δέντρο και στην αρχή παραπονιόταν για το λαιμό του και τώρα δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια του», είπε.

Η γυναίκα, που δεν έδωσε το όνομά της, είπε ότι ο πατέρας της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Νότιγχαμ με τραύματα στη σπονδυλική στήλη και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η πόλη Μπράουνστοουν βρίσκεται περίπου 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του κέντρου του Λέστερ.

Η αστυνομία εξακολουθεί να εργάζεται στον τόπο του συμβάντος και έχει απευθύνει έκκληση για μάρτυρες.

«Χρειαζόμαστε ακόμα ανθρώπους που βρίσκονταν στην περιοχή να προσέλθουν αν είδαν κάτι ή αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει», δήλωσε η επιθεωρητής Έμμα Ματς.

«Βρισκόσασταν στην περιοχή του πάρκου Φράνκλιν ή του Μπραμπλ Γουέι γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής το βράδυ;»

«Είδατε την ίδια την επίθεση; Από την περιγραφή που σας δόθηκε, είδατε το θύμα πριν από το περιστατικό ή ενδεχομένως μια ομάδα νεαρών να φεύγει από την περιοχή μετά;»

Η αστυνομία δήλωσε ότι στην περιοχή πραγματοποιούνται «περιπολίες καθησυχασμού».

Λόγω προηγούμενης επαφής με το θύμα, η αστυνομία του Λέστερσαϊρ δήλωσε ότι παραπέμπεται επίσης στο Ανεξάρτητο Γραφείο Αστυνομικής Συμπεριφοράς (IOPC).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή