Η Elle Macpherson αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία για τον καρκίνου του μαστού παρά τις συμβουλές γιατρών

Elle Macpherson: Το σούπερ μόντελ και μητέρα δύο παιδιών, 60 ετών, βρίσκεται τώρα σε «κλινική ύφεση»,

Η Elle Macpherson αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία για τον καρκίνου του μαστού παρά τις συμβουλές γιατρών
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
1'

Η Elle Macpherson αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο του μαστού παρά τις συμβουλές 32 γιατρών.

Το σούπερ μόντελ και μητέρα δύο παιδιών, 60 ετών, βρίσκεται τώρα σε «κλινική ύφεση», αφού διαγνώστηκε πριν από επτά χρόνια.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself», η Macpherson αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ακολουθήσει μια ολιστική προσέγγιση στην ασθένεια και αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει την παραδοσιακή ιατρική πηγαίνοντας ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειάς της, αναφέρει η Telegraph.

Μιλώντας στο Women's Weekly, το μοντέλο από την Αυστραλία δήλωσε ότι η διάγνωσή της το 2017 ήταν ένα «σοκ», προσθέτοντας: «Ήταν συγκεχυμένη, ήταν τρομακτική από πολλές απόψεις και μου έδωσε πραγματικά την ευκαιρία να αναζητήσω βαθιά την εσωτερική μου αίσθηση για να βρω μια λύση που να λειτουργεί για μένα. Το να πω όχι στις συνήθεις ιατρικές λύσεις ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά το να πω όχι στη δική μου εσωτερική αίσθηση θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο», εξήγησε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή