Έλτον Τζον: Αποκάλυψε οτι έχει «περιορισμένη όραση» στο ένα μάτι - Τα προβλήματα υγείας του

Ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει ότι έχει «περιορισμένη όραση» στο ένα μάτι μετά από «σοβαρή» μόλυνση, πρόσθεσε όμως οτι θεραπεύεται
Ο Έλτον Τζον
AP
2'

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι έχει «περιορισμένη όραση» σε ένα από τα μάτια του μετά από μια σοβαρή μόλυνση των ματιών. Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο 77χρονος hitmaker του «Tiny Dancer», μοιράστηκε την ενημέρωση για την υγεία του στο Instagram, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές ότι κάνει βήματα προς την ανάρρωσή του.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση των ματιών που δυστυχώς μου άφησε περιορισμένη όραση στο ένα μάτι», έγραψε. «Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες», συνέχισε. «Πέρασα ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι και αισθάνομαι θετικά για την πρόοδο που έχω κάνει στην επούλωση και την ανάρρωσή μου μέχρι στιγμής».

Ο πέντε φορές νικητής των βραβείων Grammy έλαβε πολλές ευχές στην ενότητα σχολίων από θαυμαστές και άλλους σταρ, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων από τη Donatella Versace, την Billie Jean King, τον TJ Osborne των Brothers Osborne, τη Linda Evangelista, τη Loni Love και άλλους.

Η σοβαρή λοίμωξη των ματιών του Τζον έρχεται αφότου ο θρύλος της μουσικής νοσηλεύτηκε πέρυσι μετά από «γλίστρημα» ενώ βρισκόταν στη βίλα του στο Mont Boron έξω από τη Νίκαια της Γαλλίας. Ο μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό και έμεινε όλη τη νύχτα για παρακολούθηση.

«Ο Έλτον επισκέφτηκε το τοπικό νοσοκομείο προληπτικά», είπε ο εκπρόσωπός του στο PEOPLE σε δήλωση εκείνη την εποχή. «Μετά από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο και τώρα είναι πίσω στο σπίτι και καλά στην υγεία του».

Μία προηγούμενη πτώση έκανε επίσης τον τραγουδιστή του "Rocket Man" να ακυρώσει την υπόλοιπη περιοδεία του 2021 για το 2023. Το ατύχημα στο ισχίο του προκάλεσε "σημαντικό πόνο και ενόχληση" και παρόλο που υποβλήθηκε σε φυσική και εξειδικευμένη θεραπεία, είχε περιορισμένη κινητικότητα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.