Πασίγνωστος ηθοποιός έχασε το αυτοκίνητό του - Πώς τον ξεγέλασαν

Ο Άαρον Πολ πήρε ως δώρο από το στούντιο παραγωγής ένα σκούρο μπλε Ford Torino του 1969, το οποίο και οδήγησε στην πρεμιέρα. Όμως κανείς πλέον δεν ξέρει που βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο
1'

Το αγαπημένο του αυτοκίνητο έχασε από έναν απατεώνα που έκανε τον μηχανικό, ο σταρ του «Breaking Bad», Άαρον Πολ.

Ο Άαρον Πολ πήρε ως δώρο από το στούντιο παραγωγής ένα σκούρο μπλε Ford Torino του 1969, το οποίο και οδήγησε στην πρεμιέρα. Όμως κανείς πλέον δεν ξέρει που βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Όλα άρχισαν όταν ο γνωστός ηθοποιός ήθελε να κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο αυτοκίνητό του. Τότε απευθύνθηκε σε έναν άνθρωπο, που πίστευε πως ήταν μηχανικός. Εκείνος καθυστερούσε τις εργασίες και άρπαζε διαρκώς χρήματα από τον Άαρον Πολ με την υπόσχεση νέων προσθηκών και βελτιώσεων.

Μετά από τρία χρόνια αναμονής, συνεχών καθυστερήσεων και σπατάλης χρημάτων, ο Πολ αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του πίσω. Όταν έφτασε στο σημείο που θεωρητικά ήταν το συνεργείο στο Λονγκ Μπιτς, δεν βρήκε τίποτα, καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά έλαβε ένα τηλεφώνημα μετά από λίγες μέρες από έναν άλλον μηχανικό, ο οποίος του ανέφερε ότι ήταν ο νέος ιδιοκτήτης του συνεργείου, μιας και ο προηγούμενος είχε εξαφανιστεί μαζί με το όχημα.

Με το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώνεται, ότι δηλαδή τόσα χρόνια πλήρωνε για το τίποτα, ο ηθοποιός κατήγγειλε την απάτη στην αστυνομία, η οποία αναζητά το αυτοκίνητο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί.