Kόλλησε τρεις ιούς κουνουπιών από ένα τσίμπημα και τώρα παλεύει για τη ζωή του

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για τον 54χρονο πατέρα, ο οποίος τσιμπήθηκε κουνούπι 

Kόλλησε τρεις ιούς κουνουπιών από ένα τσίμπημα και τώρα παλεύει για τη ζωή του
AP
1'

Πατέρας 4 παιδιών παλεύει για τη ζωή του αφού κόλλησε 3 ιούς κουνουπιών από ένα τσίμπημα.

Ένας πατέρας από το Νιου Χαμσάιρ δίνει μάχη για τη ζωή του αφού προσβλήθηκε από τρεις διαφορετικούς ιούς από ένα μόνο τσίμπημα κουνουπιού., γράφει η New York Post.

Ο Τζο Κέισι, 54 ετών, βρίσκεται με αναπνευστική υποστήριξη στην εντατική από τις αρχές Αυγούστου, όταν βρέθηκε θετικός σε τρεις ιούς που μεταδίδονται από κουνούπια - την ανατολική εγκεφαλίτιδα των ιπποειδών (EEE), την εγκεφαλίτιδα του Αγίου Λουδοβίκου και τον ιό του Δυτικού Νείλου, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ωστόσο, οι γιατροί του δεν είναι ακόμη σίγουροι ποιος από τους τρεις ευθύνεται για το πρήξιμο στον εγκέφαλό του που είναι τόσο σοβαρό, αποτέλεσμα του οποίου ο πατέρας του Κένσινγκτον είναι μόλις και μετά βίας σε θέση να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, Κιμ, και τα τέσσερα παιδιά τους.

«Είναι ο αδελφός μου. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά επειδή προέρχεται από κουνούπι», δήλωσε η κουνιάδα του Angela Barker στο WBZ-TV μέσα σε δάκρυα.

«Ήταν θετικός για EEE, για Δυτικό Νείλο και εγκεφαλίτιδα του Αγίου Λουδοβίκου, αλλά οι λοιμωξιολόγοι, δεν ξέρουν ποιο τον αρρωσταίνει τόσο πολύ», είπε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή