Οργιάζουν οι φήμες για την Tέιλορ Σουίφτ: Το πλαστό έγγραφο για το τέλος της σχέσης της με τον Κελς

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί έγγραφο που διέρρευσε, σύμφωνα με το οποίο η Τέιλορ Σουίφτ και ο αγαπημένος της Τράβις Κελς θα χωρίσουν αργότερα αυτόν τον μήνα.
AP
2'

Το ειδύλλιο της Τέιλορ Σουίφτ με τον αστέρα του ποδοσφαίρου, Τράβις Κελς κάνει εδώ και μήνες τον γύρο του κόσμου και οι θαυμαστές τους κάνουν λόγο για ένα ταιριαστό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Οι εκπρόσωποι του Kελς ωστόσο αναγκάστηκαν τώρα να διαψεύσουν ότι οι δυο αστέρες σκοπεύουν να χωρίσουν αργότερα αυτόν τον μήνα, αφού ένα έγγραφο γραμμένο σε χαρτί με τον τίτλο της εταιρείας δημοσίων σχέσεων του αθλητή έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το έγγραφο το οποίο φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Full Scope με έδρα το Λος Άντζελες, αποκαλύπτει ότι το λαμπερό ζεύγος υποτίθεται ότι θέλει να γνωστοποιήσει τον χωρισμό του με ανακοίνωση την 28η Σεπτεμβρίου.

Τα έγγραφα, με τίτλο «Ολοκληρωμένο σχέδιο για τα μίντια για τις σχέσεις του Tράβις Κελς μετά τον χωρισμό με την Τέιλορ Σουίφτ», είναι «εντελώς ψευδή και κατασκευασμένα», επιβεβαίωσε στο PEOPLE εκπρόσωπος της Full Scope, της εταιρείας που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις του αθλητή.

Η αρχική σελίδα του Reddit που μοιράστηκε τα έγγραφα έχει διαγραφεί και το Full Scope λέει στο PEOPLE ότι έχουν συνεργαστεί με τη νομική ομάδα του διαδικτυακού φόρουμ «για να κινήσουν διαδικασίες κατά των ατόμων ή οντοτήτων που ευθύνονται για την παράνομη και επιζήμια πλαστογραφία εγγράφων». Πολλοί θαυμαστές του αστέρα του NFL και της διάσημης αγαπημένης του υπέθεσαν ότι τα έγγραφα μπορεί να ήταν ένα κακόγουστο αστείο από έναν θαυμαστή, καθώς το λογότυπο του Full Scope είναι εύκολα προσβάσιμο στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος ο Κελς, εν τω μεταξύ, μίλησε πρόσφατα για τη Σουίφτ και αποκάλυψε πόσο τον στηρίζει στην καριέρα του στο NFL κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Rich Eisen Show την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου. «Είναι τόσο πρόθυμη να μάθει το παιχνίδι, δεν ξέρει πολλά για τους κανόνες ή τίποτα… Νομίζω ότι ήταν απλά περίεργη για το επάγγελμα», είπε.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν αφού ο Kελς παραδέχτηκε ότι προσπάθησε και απέτυχε να συναντήσει τη Σουίφτ, μετά τη συναυλία της στο Arrowhead Stadium τον Ιούλιο του 2023. Αργότερα παρακολούθησε τον πρώτο του αγώνα σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο εναντίον των Chicago Bears στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2023 και οι δυο τους επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους ένα μήνα αργότερα, όταν βγήκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα afterparty του Saturday Night Live.