Φοιτητής ο Μπάρον Tραμπ: Η σχολή και η περηφάνια του πρώην προέδρου - «Δεν είναι πια παιδί...»

O βενιαμίν της οικογένειας Τραμπ, ο γιός του Ντόναλντ και της Μελάνια θα παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης
O Μπάρον Τραμπ
Associated Press
3'

Ο Μπάρον είναι ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ και αποφοίτησε από το λύκειο τον Μάιο. Την Τετάρτη (4/9) εθεάθη να φτάνει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για την έναρξη των μαθημάτων αφού ο πατέρας του είπε στην DailyMail.com ότι θα γίνει φοιτητής στο Stern School of Business.

«Έγινε δεκτός σε πολλά κολέγια», είπε περήφανος ο Ντόναλντ Τραμπ. «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος και θα πάει στο Stern, το business school, που είναι μία υπέροχη σχολή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης»

Το Stern είναι μεταξύ των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων της Αμερικής με ένα εξαιρετικά επιλεκτικό προπτυχιακό πρόγραμμα - μόνο περίπου 1 στους 20 υποψήφιους είναι επιτυχής. Ο 18χρονος Μπάρον είναι ο μικρότερος γιος του πρώην προέδρου και της συζύγου του Μελάνια. Αποφοίτησε από την Ακαδημία του Όξμπριτζ, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα τον Μάιο

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος είπε ότι ο γιος του σκέφτηκε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στο Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, αλλά τελικά επέλεξε τη Νέα Υόρκη. «Είναι ένα μέρος πολύ υψηλής ποιότητας. Του άρεσε. Του άρεσε η σχολή», είπε ο Τραμπ στην DailyMail.com.

«Μας άρεσε το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Γνωρίζω το NYU εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι ένα με τις υψηλότερες βαθμολογίες... Πήγα στο Wharton, και αυτό ήταν σίγουρα ένα που σκεφτόμασταν. Δεν το κάναμε αυτό. Πήγαμε στο Stern. Είναι πολύ ικανό παιδί, αλλά δεν είναι πια παιδί. Απλώς έχει περάσει σε κάτι πέρα ​​από την παιδική ηλικία. Τα πάει περίφημα »

Και ο Τραμπ είπε ότι ο γιος του σχεδίαζε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο κολέγιο. Είναι γνωστό ότι είναι φανατικός με το άθλημα και έχει παίξει σε μία από τις ομάδες νέων της DC United. Η πανεπιστημιούπολη του NYU δεν είναι μακριά από τον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν, όπου ο Μπάρον πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας προτού ο πατέρας του γίνει πρόεδρος.

Στους διάσημους απόφοιτους του περιλαμβάνονται ο Άλαν Γκρίνσπαν, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, και ο Κένεθ Λανγκόνε, ιδρυτικός χρηματοδότης της Home Depot.

Ο Τραμπ αποκάλυψε επίσης στη DailyMail.com πως ο Μπάρον έχει αποκτήσει νευραλγικό ρόλο στην εκστρατεία του, βοηθώντας στη σύνδεση με τους ψηφοφόρους της Gen Z μέσα από τους influencer και τους podcaster. «Ξέρει τόσα πολλά για αυτά», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του στο Mar-a-Lago στη Φλόριντα.

«Adin Ross, ξέρεις, εννοώ, γνωρίζω μερικούς ανθρώπους με τους οποίους δεν ήμουν τόσο εξοικειωμένος, διαφορετικής γενιάς. Ξέρει τον καθένα από αυτούς. Και είχαμε τρομερή επιτυχία ». Ο Τραμπ παραδέχθηκε ωστόσο τέλος ότι η οικογένειά του είχε πληρώσει βαρύ τίμημα επειδή ήταν στη δημοσιότητα.