Η μητέρα του Μπεν «δεν θα τα παρατήσει ποτέ», μετά τη νέα απογοήτευση με το DNA

Τζίφος, δυστυχώς, ακόμη μια περίπτωση κατά την οποία οι ελπίδες για την εύρεση του Μπεν αναπτερώθηκαν.

Η μητέρα του Μπεν «δεν θα τα παρατήσει ποτέ», μετά τη νέα απογοήτευση με το DNA
3'

Η μαμά του αγνοούμενου Μπεν Νίνταμ ενημερώθηκε ότι το δείγμα DNA από έναν Δανό που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της δεν ταιριάζει.

Αφού η αστυνομία της είπε τα «απογοητευτικά» νέα, είπε στη Mirror ότι δεν θα σταματήσει την αναζήτησή της για τον εξαφανισμένο γιο της. «Δεν θα τα παρατήσω ποτέ όσο ζω», είπε την Τετάρτη. Τον Ιούλιο, η Κέρι πέρασε την 33η επέτειο της εξαφάνισης του γιου της από την Κω, περιμένοντας να μάθει αν ένας άγνωστος που θα εμφανιζόταν, θα μπορούσε να είναι ο Μπεν. Αλλά αυτή την εβδομάδα της είπε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ότι δεν ταιριάζει με τον Μπεν.

Η Kerry είπε στη Mirror: «Ήξερα μέσα μου ότι δεν ήταν αυτός, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η ελπίδα, υπάρχει πάντα αυτή η ευκαιρία. Θα μπορούσε να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, είναι πάντα δυνατό. Οπότε αυτό είναι απογοητευτικό, προφανώς.» Η μαμά από το Σέφιλντ προέτρεψε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να έρχονται μπροστά αν έχουν υποψίες. Είπε: «Δεν θα αφήσουμε αυτό να μας αποτρέψει από το να κάνουμε έκκληση σε άλλους ανθρώπους να παρουσιαστούν, αν πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ο Μπεν.

«Θα λαμβάνουμε πάντα εμπιστευτικά οποιαδήποτε πληροφορία. Πάντα πρόθυμος να κάνει τεστ DNA σε οποιονδήποτε. Η αναζήτηση συνεχίζεται. Είναι μια περίπτωση να ξαναχτίσω τη δύναμη και την ελπίδα μου για να συνεχίσω την αναζήτηση».

Ο γιος της Μπεν εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών το 1991, αφού η οικογένεια από το Σέφιλντ μετακόμισε στην Ελλάδα. Το μικρό παιδί εθεάθη για τελευταία φορά να παίζει με τα αυτοκίνητά του έξω από μια εγκαταλειμμένη αγροικία που βοηθούσαν οι παππούδες του να ανακαινίσουν. Από τότε, η οικογένεια έψαχνε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας το αγοράκι, πεπεισμένη ότι το άρπαξαν.

Ο άνδρας από τη Δανία ισχυρίστηκε ότι οι παππούδες του του είχαν πει ότι τον πήραν από την Κω και ήταν κρυμμένος για χρόνια. Αλλά η Kerry, 51 ετών, ήταν προσεκτική καθώς ήταν η τρίτη φορά φέτος που κάποιος παρείχε το DNA του για σύγκριση και ήταν στην ίδια θέση «πολλές φορές». Εξήγησε πώς συγκρίθηκαν τα δείγματα DNA του ξένου με αυτό που ο Κέρι περιγράφει ως «λίγο από τον Μπεν που είναι ακόμα ζωντανός».

Αναφέρεται στο DNA που λήφθηκε από δείγμα αίματος που λήφθηκε όταν γεννήθηκε ο Μπεν στο νοσοκομείο της Βοστώνης στο Λίνκολνσαϊρ, για το συνηθισμένο τεστ Guthrie heel-prick για τον έλεγχο διαταραχών.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ πήγε στο Ανώτατο Δικαστήριο το 2012 για να πάρει το δείγμα, δίνοντας την ελπίδα της Κέρι ότι μια μέρα θα μπορούσε να βοηθήσει να τερματίσει την απεγνωσμένη αναζήτησή της για τον γιο της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα