Yπόθεση Πελικό: «Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζουν» - Λύγισε η κόρη του ζεύγους

Γαλλία: Η κόρη του Ντομινίκ Πελικό, του 71χρονου που κατηγορείται ότι νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζουν άγνωστοι, κατέθεσε για την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή.Την ημέρα που έμαθε δηλαδή για τις ιστορίες φρίκης που εκτυλίσσονταν μέσα στο πατρικό της
3'

Μετά τη συγκλονιστική κατάθεση από τη μητέρα της Ζιζέλ Πελικό, τη γυναίκα που έπεσε θύμα της νοσηρής φαντασίας του ίδίου της του συζύγου, ήταν η σειρά της κόρης του ζεύγους να πάρει τον λόγο κατά την 5η ημέρα της δίκης που συγκλονίζει τη Γαλλία. Η Καρολίν Νταριάν (χρησιμοποιεί ψευδώνυμο) η κόρη της Ζιζέλ και του Ντομινίκ Πελικό ανέβηκε στο βήμα. Συμμετέχοντας ως πολιτικός διάδικος στη δίκη, κατέθεσε επίσης ως φερόμενο θύμα του πατέρα της ο οποίος κατηγορείται επίσης ότι διατηρούσε πορνογραφικό φωτομοντάζ της σε φάκελο με τίτλο «Γύρω από την κόρη μου, γυμνή».

Ο πατέρας της φέρεται να τράβηξε δύο γυμνές φωτογραφίες και της ίδιας εν αγνοία της χωρίς να έχει τις αισθήσεις της «Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι δεν είμαι εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά εγώ υπό την επήρεια υπνωτικών» είπε. Αφού έμαθε για τα εγκλήματα του «πατέρα» της -όπως αρνειται πλέον να τον αποκαλέσει- σε βάρος της μητέρας της, η Καρολίν κλήθηκε από την αστυνομία για μια δεύτερη υπόθεση, που την αφορά άμεσα. Ερευνώντας τον υπολογιστή του Πελικό η αστυνομία βρήκε δύο φωτογραφίες της ίδιας.

Στις δύο φωτογραφίες βλέπουμε «μια γυναίκα που κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι, με το φως αναμμένο. Βλέπουμε τους γλουτούς της» Ο αστυνομικός τη ρωτά αν αναγνωρίζει τον εαυτό της στις φωτογραφίες. Κουνάει το κεφάλι της. Του δείχνει μια καφέ κηλίδα στο μάγουλό της: έχει το ίδιο σημάδι. Τα μάτια της λάμπουν απο ντροπή και οργή, καθώς συνεχίζει την εξιστόρηση, γράφει η La Depeche.

«Εκεί ανακαλύπτω τον εαυτό μου και καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, τον οποίο πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, ότι σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανη για αυτήν, που πάντα με ενθάρρυνε, ανακαλύπτω ότι στην πραγματικότητα, ο πατέρας μου με φωτογράφισε εν αγνοία μου, γυμνή». Ενώπιον της αστυνομίας, ο πατέρας της είχε αρνηθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χημική ουσία εναντίον της όπως είχε κάνει με τη μητέρα της.

«Για μένα υπήρχε το πριν και το μετά τη 2α Νοεμβρίου του 2020, ακριβώς στις 8:25 μ.μ., όταν η ζωή μου κυριολεκτικά ανατράπηκε», ξεκίνησε την κατάθεσή της η Καρολίν Νταριάν. Εκείνο το βράδυ, της τηλεφώνησε η μητέρα της. Αμέσως φοβήθηκε μία πιθανή δυστυχία. Ο πατέρας της υποφέρει από αναπνευστικά προβλήματα:μήπως του έχει συμβεί κάτι; Η αποκάλυψη είναι εντελώς διαφορετικής φύσης....

«Ο πατέρας σου με ναρκώνει για να με βιάσουν οι ξένοι» της είπε και το μυαλό της σταμάτησε. «Είδα τις φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν και βίντεο, αλλά ήταν πέρα ​​από τις δυνάμεις μου». Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Καρολίν Νταριάν λέει ότι την κυρίευσε απίστευτη ζάλη: «Άρχισα να χάνω μέρος των θεμελίων μου», δηλώνει, συνεχίζοντας: «Ο σύζυγός μου ήταν εδώ, ευτυχώς... και ο 6χρονος γιος μου. Τον βάλαμε στην άκρη για να μην ακούσει τις φωνές μου»

Η κόρη του φερόμενου θύματος συνεχίζει την αφήγησή της με αυτούς τους όρους: «Η μητέρα μου είναι μόνη σε αυτό το σπίτι, όπου τη μόλυναν... πόσοι ξένοι;». Κάνει μια παύση, συνεχίζει: «Ξέρουμε ότι κινδυνεύει τη νύχτα.Ούτε τα αδέρφια μου ούτε εγώ μπορούσαμε να κλείσουμε μάτι τη νύχτα».