Νέο μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον - Τι αναφέρει

Η νέα δημοσίευση της Κέιτ Μίντλετον που σκόρπισε τον ενθουσιασμό

Νέο μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον - Τι αναφέρει
Αρχείου - AP
1'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα κοινοποίησε ένα νέο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέφερε πως «ανυπομονεί» να ξεκινήσει να συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις στο πλευρό του Dwyane Fields επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης προσκόπων.

Το κοινό διάβασε με φρενίτιδα ενθουσιασμού την ανάρτηση στο X λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι από την Κέιτ, η οποία είναι κοινή πρόεδρος της Ένωσης Προσκόπων. Η ανακοίνωση μάλιστα υπογράφεται με το σήμα κατατεθέν της, το «C».

Οι βασιλικοί θαυμαστές διάβασαν με ενθουσιασμό την ανάρτηση στο X λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι από την Κέιτ, η οποία είναι κοινή πρόεδρος της Ένωσης Προσκόπων, η οποία υπογράφεται με το σήμα κατατεθέν της, το «C».

Έγραψε: «Με χαρά καλωσορίζω τον @DwayneFields ως τον νέο επικεφαλής προσκόπων του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πρόσκοποι είναι μια τόσο απίστευτη οργάνωση, που διδάσκει δεξιότητες οι οποίες είναι χρήσιμες για μια ζωή και κάνει τεράστια διαφορά στους νέους σε όλη τη χώρα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σου! C.'

Η πριγκίπισσα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωση του καρκίνου που αποκάλυψε τον Μάρτιο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντα.

Μετά το σημερινό της tweet, οι βασιλικοί υποστηρικτές της δήλωσαν ότι ήταν «υπέροχο να ακούω από την πριγκίπισσα της Ουαλίας», ενώ ένας από αυτούς το χαρακτήρισε ως «υπέροχο μήνυμα από την Kate».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή