Ο «Γκάνταλφ» τα...έσουρε στον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν είναι αρκετά έξυπνος»

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν χαρακτήρισε και αγενή την βασίλισσα Ελισάβετ 

Ο «Γκάνταλφ» τα...έσουρε στον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν είναι αρκετά έξυπνος»
Associated Press
1'

Ο Ίαν ΜακΚέλεν, γνωστός για πολλούς ρόλους μεταξύ των οποίων του «Γκάνταλφ» στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ξεσπάθωσε κατά του πρίγκιπα Χάρι τονίζοντας ότι «δεν είναι αρκετά έξυπνος για να βοηθήσει τον εαυτό του».

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν εξέφρασε τον οίκτο του για τον πρίγκιπα Χάρι, για τον οποίο ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι μεγάλωσε σε μια βασιλική «φυλακή» και δεν είναι αρκετά έξυπνος για να βοηθήσει τον εαυτό του

Σύμφωνα με την Express ο βετεράνος ηθοποιός ανέφερε ότι ξέρει ένα ή δύο πράγματα για το πώς είναι να είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Λόγω της εμπειρίας του, είναι σταθερά στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι όταν πρόκειται για τη «φυλακή» της βασιλικής ζωής, αλλά θεωρεί ότι ο δούκας του Σάσεξ δεν είναι «αρκετά έξυπνος για να βοηθήσει τον εαυτό του».

Ο 85χρονος σταρ δήλωσε στους Times: «Φανταστείτε να έχετε γεννηθεί στη βασιλική οικογένεια. Έχω συμμετάσχει λίγο στη δημόσια ζωή, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα φυσιολογικό. Μπορείτε να φανταστείτε ότι πρέπει να είστε ευγενικοί με όλους με τους οποίους μιλάτε;».

Συζητώντας τις περιπέτειές του με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία περιγράφει ως μάλλον αγενή, ο σερ Ίαν είπε ότι το να είσαι στη βασιλική οικογένεια είναι αρκετό για να τρελάνει λίγο τον καθένα: «Βγάζω το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να παραμείνει λογικός σε αυτόν τον κόσμο», μοιράστηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή