Δύο 13χρονες δολοφόνησαν με τσεκούρι ηλικιωμένη - «Το σπίτι ήταν γεμάτο αίμα, έμοιαζε απίστευτο»

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει το κίνητρο του εγκλήματος

Δύο 13χρονες δολοφόνησαν με τσεκούρι ηλικιωμένη - «Το σπίτι ήταν γεμάτο αίμα, έμοιαζε απίστευτο»
2'

Δύο κορίτσια 13 χρονών κατηγορούνται πως δολοφόνησαν 93χρονη και μάλιστα τη χτύπησαν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει ο γιος της. Το έγκλημα έγινε πέρυσι στο Κάνσας, αλλά η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου 2023, δύο εβδομάδες πριν γίνει 94 ετών η Joanne Johnson όταν δύο ανήλικες μπήκαν στο σπίτι της και κρατώντας ένα τσεκούρι τη χτύπησαν βάναυσα σε όλο το σώμα, ειδικά στο κεφάλι.

«Το σπίτι ήταν γεμάτο αίμα, έμοιαζε απίστευτο… Ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη από τα χτυπήματα. Την αναγνώρισα μόνο από τα παπούτσια που φορούσε», είπε ο γιος της, Tim, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει το κίνητρο του εγκλήματος, όπως και τα στοιχεία των κοριτσιών, καθώς είναι ανήλικες. Ο πατέρας ενός εκ των δύο εφήβων, μιλώντας σε τοπικό σταθμό, ισχυρίστηκε πως οι ανήλικες είναι αθώες και ότι ευθύνεται ένας άγνωστος άνδρας.

«Η κόρη μου και η φίλη της περπατούσαν σε ένα πάρκο την ημέρα της δολοφονίας, όταν ένας λευκός άνδρας πλησίασε και τις ανάγκασε να πάνε στο σπίτι της Johnson… Ο άνδρας άρπαξε ένα σκουριασμένο τσεκούρι από το γκαράζ και χτύπησε την γυναίκα μέχρι θανάτου», είπε ο πατέρας.

Έπειτα, πρόσθεσε πως η κόρη του κρατούσε τα χέρια της πάνω από τα αυτιά της φίλης της για να μην μπορεί να ακούσει τι συνέβαινε και ότι ο άνδρας είχε πει στα κορίτσια ότι θα σκότωνε τις ίδιες και τις οικογένειές τους αν έλεγαν σε κανέναν τι συνέβη.

Με βάση το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη θέση παρουσιάστηκε και στις αρχές, αλλά δεν έπεισε, με αποτέλεσμα οι ανήλικες να περιμένουν να περάσουν από δίκη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή