Κατέσχεσαν πύθωνα μήκους τεσσάρων μέτρων στην Νέα Υόρκη!

Το φίδι ζύγιζε 36 κιλά και είχε μήκος τέσσερα μέτρα, ενώ εξακολουθούσε να αναπτύσσεται

Κατέσχεσαν πύθωνα μήκους τεσσάρων μέτρων στην Νέα Υόρκη!
AP
1'

Ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων κατασχέθηκε στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Ο κατοχός του διατηρούσε το φίδι που εξακολουθούσε να αναπτύσσεται σε ένα μικρό ενυδρείο, δήλωσαν οι αρχές.

Το Πολιτειακό Τμήμα Περιβαλλοντικής Διατήρησης δήλωσε ότι έλαβε καταγγελία για ένα φίδι στο Νιου Χάρτφορντ στις 28 Αυγούστου.

Ο αστυνομικός της Υπηρεσίας Διατήρησης Περιβάλλοντος Jeff Hull ανταποκρίθηκε και βρήκε το φίδι σε μια δεξαμενή 1,2 έως 1,5 μέτρων (4 έως 5 πόδια).

Το φίδι ζύγιζε 36 κιλά και είχε μήκος 4 μέτρα. Φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του και εξακολουθούσε να αναπτύσσεται, ανέφερε το Τμήμα Περιβαλλοντικής Διατήρησης σε δελτίο τύπου.

Το φίδι μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο Fort Rickey Discovery, ο οποίος διαθέτει τις απαιτούμενες από την πολιτεία άδειες για ένα τέτοιο ζώο, ανέφερε η υπηρεσία.

Ο ιδιοκτήτης του φιδιού δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος για το πόσο γρήγορα θα μεγάλωνε το φίδι, ανέφερε η υπηρεσία. Του επιβλήθηκε κλήση για κατοχή άγριων ζώων ως κατοικίδιο και για κατοχή επικίνδυνων άγριων ζώων χωρίς άδεια.

Οι πύθωνες της Βιρμανίας κατάγονται από τη νοτιοανατολική Ασία και έχουν γίνει δημοφιλή κατοικίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποτελούν χωροκατακτητικό είδος στη Φλόριντα, όπου κυνηγούν την τοπική άγρια ζωή.

Οι πύθωνες της Βιρμανίας μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 5 μέτρα (16 πόδια). Το ζώο που κατασχέθηκε στη Νέα Υόρκη, ένας αλμπίνος πύθωνας της Βιρμανίας, ήταν κίτρινος με ένα σχέδιο που έμοιαζε με αιχμή βέλους στο κεφάλι του.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή