Νικόλ Κίντμαν: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μητέρα της - Πέθανε λίγο πριν βραβευτεί (video)

«Αυτό το βραβείο είναι για εκείνη που με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε, με δημιούργησε», είπε η Νικόλ Κίντμαν για την μητέρα της

Νικόλ Κίντμαν: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μητέρα της - Πέθανε λίγο πριν βραβευτεί (video)
Getty Images
3'

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Νικόλ Κίντμαν, καθώς λίγες μόνο ώρες πριν τη βράβευσή της στο Φεστιβάλ Βενετίας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, έχασε τη μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η ηθοποιός που βρισκόταν στην ιταλική πόλη για την ταινία Babygirl στην οποία πρωταγωνιστεί και έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού, έφυγε εσπευσμένα, ενώ ευχαρίστησε για την τιμή της βράβευσής της με ένα σημείωμα το οποίο διαβάστηκε στην τελετή από την σκηνοθέτη της ταινίας Halina Reijn.

«Έφτασα στη Βενετία για να μάθω λίγο αργότερα ότι η υπέροχη, γενναία μητέρα μου Τζανέλ Αν Κίντμαν μόλις πέθανε. Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά το βραβείο είναι για εκείνη, με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με δημιούργησε. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Halina, η σύγκρουση της ζωής με την τέχνη είναι συγκλονιστική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σας αγαπάμε όλους».

«Νιώθω προνομιούχα που μπορώ να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της»

Σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο του 2022 η Κίντμαν είχε αναφερθεί στα προβλήματα υγείας της μητέρας της.

Είπε ότι κατάφεραν να επισκεφθούν την Πινακοθήκη Τέχνης της Νέας Νότιας Ουαλίας μετά τις ώρες λειτουργίας, όπου πήραν μέρος στην έκθεση Matisse: Life & Spirit, περιγράφοντάς την ως «βάλσαμο».

Είμαστε εδώ κυρίως για να φροντίσουμε τη μητέρα μου και να είναι περιτριγυρισμενη από τα εγγόνια της, είπε και ανέφερε ακόμη «Ευτυχώς παρόλο που η Όμικρον (σ.σ η παραλλαγή της covid-19 Omicron) μαίνεται στη χώρα καταφέραμε να την μεταφέρουμε στη γκαλερί και να της δείξουμε την έκθεση, που ήταν καταπραϋντική για εκείνη, που με μεγάλωσε μέσα στις τέχνες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός δήλωσε προνομιούχα για το γεγονός ότι μπορούσε να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια της μητέρας της, περιγράφοντάς τον ως «τόσο ευεργετικό».

«Είμαι στο μέρος όπου μου δίνεται η ευκαιρία να δω τον κόσμο, λόγω του πόσο κοντά είμαστε, η μαμά μου μου δίνει την ευκαιρία να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας 81χρονης γυναίκας», εξήγησε.

«Αυτό είναι τόσο ωφέλιμο τώρα, γιατί είναι γνώστης. Έχει όλες τις εγκεφαλικές λειτουργίες άθικτες, άρα δεν έχει χάσει τίποτα. Δεν έχει χάσει καμία μνήμη, κάτι που είναι συναρπαστικό, και είναι εξαιρετικά λαμπερή».

«Είναι επίσης πολύ άμεση και πολύ ειλικρινής, και έτσι αποκτώ πρόσβαση στον κόσμο μέσα από τα μάτια της, τα μάτια της μητέρας μου, επομένως ένα κομμάτι μου σχεδόν στα 80 μου».

«Υπάρχουν πολλές οπτικές στην ηλικία των 80 ετών, αλλά αυτή είναι η δική της και το δικό της μοναδικό μονοπάτι, αλλά το απορροφώ και μαθαίνω», είπε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή