Ναυάγιο στη Σικελία: Τα πρώτα στοιχεία για τα αίτια θανάτου του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Αύγουστο από το ναυάγιο του Bayesian στην Σικελία
1'

Ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς πέθανε από ασφυξία αφού τελείωσε το οξυγόνο, αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία από τις εξετάσεις, μετά την ανάκτηση του πτώματός του από το οικογενειακό γιοτ που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Σικελίας τον περασμένο μήνα.

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα αίτια θανάτου της κόρης του

Τα αρχικά αποτελέσματα στο σώμα της 18χρονης Hannah Lynch ήταν ασαφή, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ασφυξίας, λόγω έλλειψης οξυγόνου.


Οι σοροί του ναυαγίου βρέθηκαν σε καμπίνες στην αριστερή πλευρά του πλοίου μήκους 56 μέτρων (184 πόδια), όπου οι παγιδευμένοι επιβάτες μπορεί να προσπάθησαν να αναζητήσουν οξυγόνο.

Τα αποτελέσματα των νεκροψιών στα τέσσερα άλλα θύματα - τον πρόεδρο της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, τη σύζυγό του Τζούντιθ, τον δικηγόρο Κρις Μορβίλο και τη σύζυγό του Νέντα - έδειξαν ως πιθανή αιτία θανάτου την ασφυξία.

Δεκαπέντε άνθρωποι επέζησαν, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, στην εταιρεία του οποίου ανήκε το Bayesian, και ο καπετάνιος του γιοτ. Οι εξετάσεις του σεφ Recaldo Thomas έδειξαν ότι πέθανε από πνιγμό.


Σχετικές ειδήσεις