Γάτα 17 κιλών που μοιάζει με τον «Garfield» διασώθηκε και... ξεκίνησε δίαιτα

Η γάτα πρέπει να χάσει περίπου το 70% του σωματικού του βάρους για να φτάσει στο ιδανικό βάρος των 4,5 κιλών
1'

Διασώστες βρήκαν και έσωσαν μια γατά που ζούσε στο υπόγειο νοσοκομείου στη Ρωσία. Ήταν τόσο υπέρβαρη που δεν μπορούσε να περπατήσει!

Πιο συγκεκριμένα, αφού την πήραν, την έβαλαν στη ζυγαριά και έδειξε 17 κιλά που αντιστοιχεί στο μέσο βάρος ενός τετράχρονου παιδιού. Η Kroshik τέθηκε σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σε ένα καταφύγιο ζώων για να χάσει βάρος.

«Η ιστορία της είναι μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που κάποιος αγαπάει τόσο πολύ μια γάτα που την ταΐζει σε τέτοια κατάσταση», ανέφερε η εκπρόσωπος του καταφυγίου Matroskin στο Πρεμ.

Η Kroshik, που έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Garfield, είναι τόσο παχύσαρκη που οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν να κάνουν υπερηχογράφημα λόγω των παχιών στρωμάτων λίπους του. Προς το παρόν, βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα για να εξασφαλίσει ότι θα χάσει το περιττό βάρος. Επίσης, τοποθετείται σε διάδρομο ως μέρος της άσκησης απώλειας βάρους.

Πρέπει να χάσει περίπου το 70% του σωματικού της βάρους για να φτάσει στο ιδανικό βάρος των 4,5 κιλών, ανέφερε η βρετανική ταμπλόιντ The Sun.