Κέιτ Μίντλετον: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή - Η επόμενη δημόσια εμφάνισή της

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον ήταν τον Ιούλιο του 2024 στο Γουίμπλετον
Getty Images
1'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά από πολύμηνη θεραπεία κατά του καρκίνου φαίνεται να πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής στα καθήκοντά της.

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που υπάρχουν ακόμα καλές και κακές μέρες, οι καλές μέρες δίνουν αισιοδοξία ότι θα κάνει μια νέα δημόσια εμφάνιση το φθινόπωρο στους εορτασμούς της Ημέρας Εκεχειρίας (που σήμανε τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου), στις 10 Νοεμβρίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες των Sunday Times.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο θέλει την Κέιτ Μίντλετον να επιστρέφει στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία Together at Christmas, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Ιούλιο του 2024 στο Γουίμπλετον, όπου παρέδωσε το τρόπαιο στον νικητή. Είχε στο πλευρό της την αδερφή της, Pippa, και την κόρη της, Charlotte, και επέλεξε ένα μοβ φόρεμα από τη βρετανική μάρκα Safiyaa, το οποίο διέθετε ένα twist από ύφασμα στο μπούστο και μια φούστα σε γραμμή Α. Το συνδύασε με μια μικρή καφέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή της με χρυσά βραχιόλια με μανσέτες και ασορτί σκουλαρίκια.

Σε ένα σπάνιο update που είχε κάνει για την υγεία της τον Ιούνιο είχε πει: «Παρουσιάζω βελτίωση αλλά όπως ξέρει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ανάγκη του σώματός σου για ξεκούραση. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο».