Πρίγκιπας Χάρι: Θα γυρίσει στο Παλάτι μόνο αν του ζητήσει συγγνώμη ο Ουίλιαμ - Αγεφύρωτο το χάσμα

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την μετεγκατάστασή του στις ΗΠΑ και τη ζωή του εκεί με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους 

Πρίγκιπας Χάρι: Θα γυρίσει στο Παλάτι μόνο αν του ζητήσει συγγνώμη ο Ουίλιαμ - Αγεφύρωτο το χάσμα
3'

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα εκτός εάν ο Γουίλιαμ του ζητήσει συγγνώμη, ωστόσο θα ήταν πρόθυμος να «βοηθήσει» εάν του ζητηθεί από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Δούκα του Σάσεξ, ο ίδιος εμφανίζεται ικανοποιημένος με την απόφασή του να παραιτηθεί από τον βασιλικό του ρόλο αναφέρει η βρετανική Mirror.

Παρόλαυτα ισχυρίζονται ότι θα ήταν θετικός σε έναν προσωρινό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, μόνο αν ο πατέρας του του ζητήσει να βοηθήσει.

Η πληροφορία αυτή έρχεται αφότου η Daily Mail αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Χάρι είχε απομακρυνθεί από τους «ατζέντηδες του Χόλιγουντ» και κατέφυγε στα μηνύματα προς πρώην έμπιστους από «την παλιά του ζωή» για το πώς θα επιστρέψει στη Βρετανία από την... εξορία στις ΗΠΑ.

Ανένδοτος ο Ουίλιαμ

Πάντως ο Χάρι και ο Μέγκαν που ζουν στην Καλιφόρνια εδώ και τέσσερα χρόνια με τα δύο παιδιά τους, σύμφωνα με πηγές δεν επιδιώκουν μόνιμη επιστροφή.

Η Mirror γράφει ότι ο Ουίλιαμ είναι ανένδοτος σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του αδελφού του και μάλιστα λέει ότι υπάρχει «μηδενική πιθανότητα» να καλωσορίσουν τον Χάρι στο παλάτι ξανά μετά την έκδοση της βιογραφίας του που «έκαψε» τον ίδιο αλλά και την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι στο Spare κατηγόρησε τον Ουίλιαμ ότι του επιτέθηκε σε μία διαμάχη για τη Μέγκαν και ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του και ο πατέρας τους με τά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον αντιμετώπισαν σαν να «εψαχναν για καυγά».

Ο Χάρι έγραψε ακόμη ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ τον παρότρυναν να φορέσει to περίφημο σύνολο με το σήμα των Ναζί. Χαρακτήρισε τον αδελφό του ως την «νέμεση» του, την βασίλισσα Καμίλα ως «κακή μητριά» και τον Κάρολο ως έναν συναισθηματικά αναστατωμένο και αναποτελεσματικό «γέρο». Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι δεν έχουν μιλήσει για μήνες και αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία επαφή.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι τα δύο αδέλφια παρευρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, Ρόμπερτ Φέλοους, ωστόσο σύμφωνα με μάρτυρες δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αφού κάθισαν χωριστά και έφτασαν πολύ διακριτικά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με φίλους του Χάρι, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να βελτιώσει την σχέση του με τον πατέρα του, ειδικά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα ισχυρίζονται ότι είναι διατεθειμένος να εξακολουθήσει να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του εφόσον επέστρεφε με κάποιο τρόπο στο Παλάτι.

Πηγές κοντά στον Χάρι, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα κλείνει τα 40, λένε ότι έχει φτιάξει τη ζωή του στην Καλιφόρνια, με ένα «καταπληκτικό» νέο σύνολο φίλων και αρκετά πρότζεκτς στον ορίζοντα.

Ήδη αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη όπου θα λάβει μέρος σε υποχρεώσεις που συνδέονται με τις φιλανθρωπικές του οργανώσεις, όπως το Halo Trust και το βραβείο Diana.

Ο τερματισμός της μοχθηρής διαμάχης του με τον αδελφό του Ουίλιαμ δεν θεωρείται ρεαλιστικός στόχος, ωστόσο σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο Βασιλιάς Κάρολος μπορεί να είναι ανοιχτός να λύσει τη ρήξη με τον μικρότερο γιο του και μάλιστα φέρεται να ψάχνει τον τρόπο και τη φύση της συγχώρεσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή