Το «πηγαδάκι» της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κολλητό του πρώην της Μπεν Άφλεκ στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Μία τετ α τετ συζήτηση με τον κολλητό του πρώην της Άφλεκ, Ματ Ντέιμον είχε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Το «πηγαδάκι» της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κολλητό του πρώην της Μπεν Άφλεκ στο Φεστιβάλ του Τορόντο
1'

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας «Unstoppable» όπου πρωταγωνιστεί, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εκρηκτική εμφάνισή της με το εντυπωσιακό φόρεμα με το τεράστιο άνοιγμα στο πλάι.

Εκτός όμως από την σέξι παρουσία της στο κόκκινο χαλί, ο φακός εντόπισε την Λατίνα σταρ και σε μία άκρως διαχυτική τετ α τετ συζήτηση με τον κολλητό φίλο του πρώην της, Άφλεκ, Ματ Ντέιμον. Εξάλλου οι δύο ηθοποιοί και φίλοι έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας Unstoppable, μέσω της εταιρείας που έχουν συστήσει οι δυο τους.

Η 55χρονη ήταν αφοσιωμένη στη συζήτηση με τον ηθοποιό, ενώ εκείνο που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι δυο τους κρατούσαν σφικτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η συζήτηση ξεκίνησε όταν η JLo κάθισε μαζί του και με την σύζυγό του Λουσιάνα στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία σοβαρή συζήτηση, ενώ στη διάρκεια της και γέλασαν αλλά μοιράστηκαν και μία έντονη στιγμή, με τον ηθοποιός δείχνοντας προφανώς τη συμπαράστασή του κράτησε τα χέρια της Λόπεζ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή