Το θαύμα έγινε - 9χρονος επέζησε από πυροβολισμό αεροβόλου με μόνο 1% πιθανότητα

Σχεδόν εννέα χρόνια από τον πυροβολισμό του ο μικρός θα τρέξει προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε και κατάφερε να επιζήσει κόντρα στα μακάβρια σενάρια

Ο 9χρονος Χάρι Στάνλεϊ και ο πατέρας του, Εντ.

SWNS
2'

Όταν ήταν μόλις 18 μηνών είχε ένα ατύχημα που κατά 99% θα του κόστιζε τη ζωή, ωστόσο ο ίδιος τα κατάφερε και διέψευσε όλα τα τραγικά σενάρια. Τώρα, σε ηλικία 9 ετών, ετοιμάζεται να τρέξει 5 χιλιόμετρα προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για λογαριασμό του νοσοκομείου που του έσωσε τη ζωή.

Το 2016, ο Χάρι Στάντλεϊ ήταν μόλις 18 μηνών όταν ένας 24χρονος γείτονας την ώρα που καθάριζε το αεροβόλο τουφέκι του, στόχευσε το μικρό παιδί που έκλαιγε, ισχυριζόμενος πως ο γεμιστήρας τους ήταν «άδειος». Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπηθεί ο μικρός, με το ίζημα στον εγκέφαλο του Χάρι να προκαλέσει κάταγμα στο κρανίο, πρήξιμο και μεγάλη αιμορραγία.

Ο Χάρι είχε ένα μία πιθανότητα στις εκατό να επιζήσει, αλλά τελικά έγινε το θαύμα και τα κατάφερε. Βέβαια, ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς εξακολουθεί να υποφέρει από επιληψία, μερική τύφλωση, αδυναμία και ορισμένα γνωστικά προβλήματα.

Τώρα, εννέα ετών, ο Χάρι και ο πατέρας του Εντ θα συμμετάσχουν στο Grand Walk for the Grand Appeal την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας χρήματα για το Βασιλικό Νοσοκομείο Παιδιών του Μπρίστολ στην Αγγλία. Μάλιστα, η οικογένειά του έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα δοθούν ως δωρεά στο νοσοκομείο.

«Τα πέντε χιλιόμετρα μπορεί να μην φαίνονται πολλά για κάποιους, αλλά για τον Χάρι είναι μια τεράστια πρόκληση, καθώς εξακολουθεί να παλεύει με την κινητικότητά του και κουράζεται πολύ.

«Το Bluebell Ward στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπρίστολ είναι μια νευροχειρουργική μονάδα. Χωρίς την υψηλή φροντίδα και τη σκληρή δουλειά από το προσωπικό σ’ αυτόν τον θάλαμο, ο Χάρι δεν θα ήταν εδώ σήμερα.

Η στιγμή που ο μικρός Χάρι συναντιέται με τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή

SWNS

«Το 2016, η εν λόγω μονάδα ήταν το σπίτι μας για 4 μήνες, αφού ο Χάρι πυροβολήθηκε στο κεφάλι με αεροβόλο τουφέκι. Του δόθηκε μία μόνο πιθανότητα επιβίωσης, αλλά χάρη στην εξαιρετική δουλειά και την υψηλή φροντίδα από το προσωπικό της μονάδας ο Χάρι επέζησε», ανέφερε η οικογένεια του 9χρονου.

«Ως οικογένεια θα προχωρήσουμε σε διάφορες ενέργειες για να συγκεντρώσουμε χρήματα γι’ αυτόν τον σπουδαίο σκοπό, γι' αυτό παρακαλούμε, αν μπορείτε, ενισχύστε μας οικονομικά», συμπλήρωσαν.

*Με πληροφορίες από goodnewsnetwork

Σχετικές ειδήσεις