Η Κέιτ Μίντλετον «απαλλάχθηκε από τον καρκίνο» μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας

Καλά νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.
2'

Η Κέιτ Μίντλετον, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, «απαλλάχθηκε από τον καρκίνο» μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας στην οποία υπεβλήθη σύμφωνα με τον Guardian και σχεδιάζει να επιστρέψει σε περιορισμένες δημόσιες υποχρεώσεις κατά τους επόμενους μήνες, όπως ανακοίνωσε.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα (09/09) από το Παλάτι του Κένσινγκτον, η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε ότι ένιωθε ανακουφισμένη για το γεγονός ότι η πορεία της προληπτικής χημειοθεραπείας ολοκληρώθηκε, ύστερα από ένα «εξαιρετικά σκληρό» και «τρομακτικό» διάστημα εννέα μηνών για εκείνη και την οικογένειά της. «Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα η απόλυτη προτεραιότητά μου», υπογράμμισε.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συμπλήρωσε ότι «ο δρόμος για τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να ακολουθώ κάθε μέρα ό,τι κι αν συμβαίνει». Ακόμη, αναφέρθηκε σε «φουρτουνιασμένα νερά», ενώ, είπε ότι «υπάρχει ένας άγνωστος δρόμος μπροστά».

«Αυτό το διάστημα υπενθύμισε πάνω από όλα στον Γουίλιαμ και σε εμένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά, αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάς και να αγαπιέσαι», τονίσθηκε ακόμη στην ανακοίνωση.

Η Κέιτ Μίντλετον ακολουθούσε θεραπεία μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας και φυσικά, απουσιάζοντας από τα δημόσια καθήκοντα κατά το μεγαλύτερο μέρος της εφετινής χρονιάς. Τα προβλήματα υγείας της άρχισαν τον Ιανουάριο, όταν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Τον Μάρτιο, γνωστοποίησε μέσω δημόσιου βίντεο ότι διεγνώσθη με τύπο καρκίνου, ζητώντας σεβασμό της ιδιωτικότητας εκείνης και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια των θεραπειών της, αλλά και την περίοδο ανάρρωσης.