Μέχρι το 2027 ο Έλον Μασκ πιθανότατα να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Ο Έλον Μασκ οδεύει προς το να γίνει ο πρώτος τρισεκαταμμυριούχος στον κόσμο σύμφωνα με μία νέα έκθεση
1'

Ο 53χρονος Έλον Μασκ είναι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με καθαρή περιουσία 251 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με την έκθεση της Informa Connect Academy ο Elon Musk οδεύει στο να γίνει ο πρώτος τρισεκαταμμυριούχος στον κόσμο μέχρι το 2027 ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ο πλούτος του 53χρονου αυξάνεται με εντυπωσιακό μέσο ρυθμό κατά 110% ετησίως.

Ο επιχειρηματίας είπε ότι οι αστροναύτες θα μπορούσαν να προσγειωθούν στον Άρη μέσα σε τέσσερα χρόνια, καθώς η NASA αντιμετωπίζει πιέσεις για τα καθυστερημένα σχέδιά της να προσγειωθεί στο φεγγάρι.

Στο μεταξύ, η SpaceX του Musk πρόκειται να εκτοξεύσει τα πρώτα μη επανδρωμένα Starships στον Κόκκινο Πλανήτη σε δύο χρόνια, όταν ανοίξει το επόμενο παράθυρο μεταφοράς Γης-Άρη για να δοκιμάσει την αξιοπιστία της προσγείωσης ανέπαφη στον Άρη.

Άλλες επιχειρήσεις του Musk περιλαμβάνουν την εταιρεία νευροτεχνολογίας Neuralink και την The Boring Company μια εταιρεία κατασκευής σηράγγων.

Στον 53χρονο επιχειρηματία ανήκει επίσης το Twitter που αγόρασε στα τέλη του 2022 πριν το μετονομάσει αμφιλεγόμενα X ενώ πιο πρόσφατα ο πολυδισεκατομμυριούχος αντιμετώπισε μια διαμάχη με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας, το οποίο είδε την πλατφόρμα του να απαγορεύεται στη χώρα.