Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική κατάστασή της - Ειδικός αναλύει το κλιπ της πριγκίπισσας

Ειδικός της «γλώσσας του σώματος» αναλύει το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον - Τα συμπεράσματα για την πριγκίπισσα

Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική κατάστασή της - Ειδικός αναλύει το κλιπ της πριγκίπισσας
2'

Το βαθιά προσωπικό βίντεο αποθεραπείας του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον, που βγήκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα (9/9), ανέλυσε στην Daily Mail ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

Η Τζούντι Τζέιμς μιλώντας στο βρετανικό μέσο, αναφέρει ότι «η Κέιτ ξεκάθαρα περιβάλλεται από την αγάπη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, των παιδιών και των γονιών της.»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της μετά την κρίση της υγείας της νωρίτερα φέτος και είπε ότι η εμπειρία υπενθύμισε σε εκείνη και τον Γουίλιαμ να «σκεφτούν και να είναι ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή».

Το προσωπικό μήνυμα της πριγκίπισσας προς το έθνος συνοδεύτηκε από ένα εκπληκτικό τρίλεπτο βίντεο που δείχνει εκείνη και τον Γουίλιαμ στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις, που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα.

«Η γλώσσα του σώματος σε αυτό το βίντεο μας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την ανάρρωση της Κέιτ – και πολλά άλλα. Από τον αρραβώνα τους, η Kate και ο William ήταν πάντα πολύ προσεκτικοί και πολύ φειδωλοί με τα PDA τους», είπε η κ. Τζέιμς.

«Ξαφνικά όμως, μας φαίνεται το πραγματικό βάθος της λατρείας και της αγάπης τους ο ένας για τον άλλον σε μερικές απλές αλλά απίστευτα συγκινητικές σκηνές σε αυτό το βίντεο».

Η ειδικός της γλώσσας του σώματος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η συγκλονιστική αγκαλιά της Κέιτ με τον Γουίλιαμ σε μια κουβέρτα σε ένα ξύλο δείχνει ότι η Κέιτ είναι κουλουριασμένη στο σύζυγό της σε μια στάση απόλυτης εμπιστοσύνης και λατρείας.

«Αλλά το χέρι της είναι ακόμα γύρω από τον ώμο του σε μια χειρονομία παρόμοια με την προστατευτική, μητρική αγκαλιά που φαίνεται να δίνει στον Τζορτζ όταν κολλάει πάνω της σε μια άλλη ανοιχτή εκδήλωση στοργής.», συμπλήρωσε η Τζούντι Τζέιμς.

«Η αγάπη του Γουίλιαμ για τη γυναίκα του φαίνεται αφιλτράριστη και έντονη εδώ. Δεν υπάρχουν σημάδια επιφύλαξης ή το τυπικό άκαμπτο του Γουίνδσορ, σφίγγει και τα δύο χέρια της Κέιτ και τα χαϊδεύει ή σκύβει για να φιλήσει το πρόσωπό της σε κάτι που μοιάζει με μια εντελώς αυθόρμητη στιγμή.»

Η κυρία Τζέιμς πρόσθεσε ότι ενώ το βίντεο δείχνει πόσο πολύ αγαπιούνται με τον σύζυγο και τα παιδιά της, εκείνη «εμφανίζει πολλά σημάδια φροντίδας, μητρικής αγάπης για τον εαυτό της».

Δείτε το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή