Xάρι-Μέγκαν: Το teaser για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix κυκλοφόρησε λίγο μετά το βίντεο της Κέιτ

Το teaser για το τελευταίο έργο του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά το οικείο βίντεο της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον για το τέλος των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε για τον καρκίνο.
2'

Το POLO, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τους κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες του αθλήματος, διαφημίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Netflix σήμερα και δημιουργήθηκε από την Archewell Productions του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Η ανακοίνωση έγινε μόλις λίγες ώρες αφότου ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δημοσίευσαν το συγκινητικό βίντεο γιορτάζοντας το τέλος της χημειοθεραπείας της πριγκίπισσας έπειτα από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας.

Στο τρίλεπτο κλιπ, η Κέιτ προειδοποίησε ότι «το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι πλέον το επίκεντρό μου» και παραδέχτηκε ότι οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν ένας «τρομακτικός και απρόβλεπτος» χρόνος για την οικογένειά της.

Η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας είπε ότι η εμπειρία υπενθύμισε σε εκείνη και τον σύζυγό της να «σκεφτούν και να είναι ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάς και να σε αγαπούν».

Το βίντεο του Oυίλιαμ και της Κέιτ γυρίστηκε στο Νόρφολκ και παρουσίαζε τα τρία παιδιά του ζευγαριού – τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις – καθώς και τους γονείς της Κέιτ. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο χρόνος της ανακοίνωσης του Netflix σχεδιάστηκε να συμπέσει με το βίντεο της Κέιτ.

Η ανακοίνωση του Netflix αναφέρει: «Το POLO είναι μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες και προσφέρει μια αποκλειστική, παρασκηνιακή ματιά στον γρήγορο κόσμο του αθλήματος. Από την Archewell Productions και την Boardwalk Pictures, θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο μόνο στο Netflix».