Εξαφάνιση 77χρονου στην Κωνσταντινούπολη: Στο «κόκκινο» η αγωνία - Δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο

Τα μέλη της οικογένειας του 77χρονου που εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη αποκάλυψαν όσα τους είπαν οι τουρκικές αρχές
2'

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Έλληνα οικοδόμου που εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε για τουριστικούς λόγους, καθώς σύμφωνα με την οικογένειά του, λάτρευε την Πόλη και την ιστορία της.

Η οικογένεια του 77χρονου, ονόματι Δημήτρης Παπαδημητρίου, αγωνιά ενώ μέλη της έχουν ήδη φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και κρατώντας φωτογραφίες του 77χρονου συνεχίζουν να ρωτούν για εκείνον. Μάλιστα, για την εξαφάνιση έχει ενημερωθεί και το ελληνικό προξενείο.

Υπενθυμίζεται πως ο 77χρονος διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, πολύ κοντά στην πλατεία Ταξίμ. Το μέρος στο οποίο ο 77χρονος εθεάθη για τελευταία φορά ήταν το εστιατόριο στο οποίο γευμάτισαν τα μέλη του ταξιδιωτικού γκρουπ, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το ξενοδοχείο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η κόρη του Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ντίνα είπε πως είναι σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές, οι οποίες την ενημέρωσαν πως εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείς, βάσει του οποίου ο ίδιος δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο που διέμενε. Ωστόσο, η ίδια συμπλήρωσε πως οι τουρκικές αρχές της συνέστησαν ψυχραιμία ενώ της πρότειναν να είναι αισιόδοξη καθώς ο 77χρονος δεν έχει βρεθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Αντίστοιχα, η εγγονή του Δημήτρη Παπαδημητρίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παππού της, επισημαίνοντας πως λάτρευε το διάβασμα και την ιστορία, ενώ πρόσθετε πως ήταν αυτός που την έμαθε να διαβάζει και την έκανε να αγαπάει ομοίως το διάβασμα. Εμφανώς αγχωμένη και θλιμμένη, η εγγονή του 77χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ευχήθηκε για τον εντοπισμό του.

Οι συγγενείς του πιθανολογούν ότι ο 78χρονος έχει μαζί του την νέα του ταυτότητα αλλά και το πορτοφόλι του στο οποίο είχε μετρητά και δύο τραπεζικές κάρτες. Ωστόσο, το κινητό του, το είχε αφήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά του.

Η κόρη του 78χρονου επιμένει ότι ο πατέρας της δεν πάσχει από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, πέραν από αλλεργικό άσθμα. Μάλιστα, τα μοναδικά φάρμακα που είχε πάρει στο ταξίδι του ήταν τα εισπνεόμενά του τα οποία χρειάζεται όταν παθαίνει κρίση με έντονο βήχα και δυσκολεύεται να ανασάνει.

Σχετικές ειδήσεις