Μελάνια Τράμπ: Αμφισβητεί τον ρόλο των αρχών στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του συζύγου της

Η σύζυγος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τράμπ αμφισβήτησε το επίσημο αφήγημα και κατήγγειλε την «σιωπή» γύρω από το θέμα. 
Associated Press
2'

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ, Μελάνια αμφισβήτησε τον επίσημο απολογισμό της απόπειρας δολοφονίας του συζύγου της αλλά και κατήγγειλε την «σιγή ασυρμάτου» που από ό,τι φαίνεται κάποιοι έχουν επιβάλλει σχετικά με αυτήν.

Μιλώντας σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την προώθηση του νέου αυτό-βιογραφικού βιβλίου της η Μελάνια Τράμπ υποστήριξε ότι «υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία» και τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά.

Ντυμένη στα μαύρα και σε σκοτεινό φόντο, η Μελάνια Τράμπ υπαινίσσεται ξεκάθαρα σειρά παραλείψεων της Μυστικής Υπηρεσίας και των αρχών, που οδήγησαν στους πυροβολισμούς του Τόμας Κρούκ κατά του συζύγου της.

«Η απόπειρα να δοθεί τέλος στη ζωή του συζύγου μου ήταν μια φρικτή, οδυνηρή εμπειρία», λέει στο βίντεο. «Τώρα η σιωπή γύρω από αυτό μοιάζει βαριά».

«Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, γιατί οι αρχές επιβολής του νόμου δεν συνέλαβαν τον δράστη πριν από την ομιλία;», είπε. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα σε αυτή την ιστορία και πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια».

Το βίντεο τελειώνει με μια εικόνα του νέου της βιβλίου, «Melania» και έναν σύνδεσμο για την αγορά αντιτύπων του. Το βιβλίο κυκλοφορεί τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία του βίντεο, έρχεται σε μια κομβική στιγμή, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεμαχία Τραμπ – Χάρις αλλά και συμπίπτει με τις διαδικασίες που ήδη τρέχουν στην Βουλή των Αντιπροσώπων από τους Ρεπουμπλικάνους για την διερεύνηση της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου.

Σχετικές ειδήσεις