Σελίν Ντιόν: Επιστρέφει με νέα φαντασμαγορική εμφάνιση - Πού θα την δούμε

Μετά την μοναδική εμφάνισή της στο Παρίσι, η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στην σκηνή

Σελίν Ντιόν: Επιστρέφει με νέα φαντασμαγορική εμφάνιση - Πού θα την δούμε
Getty images
1'

Η Celine Dion φημολογείται ότι θα κάνει μια τεράστια επιστροφή στην Eurovision 2025 στην Ελβετία, στην ίδια χώρα όπου θριάμβευσε το 1988, μετά την καθηλωτική εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η συμμετοχή της Ντιόν στον διαγωνισμό τραγουδιού το 1988 αποτέλεσε κομβική στιγμή στην καριέρα της. Εκπροσώπησε την Ελβετία με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi» (Μη φύγεις χωρίς εμένα), μια δυναμική μπαλάντα. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 30 Απριλίου 1988. Η εμφάνισή της καθήλωσε τόσο το κοινό όσο και τις κριτικές επιτροπές. Κέρδισε, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νίκη αυτή όχι μόνο έφερε στην Ελβετία τη δεύτερη νίκη της στην ιστορία της Eurovision, αλλά και εγκαινίασε τη διεθνή καριέρα της Ντιόν, ιδίως στην Ευρώπη.

Μετά από την δύσκολη μάχη που δίνει με το ανίατο σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, η 56χρονη τραγουδίστρια έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που συζητήθηκε για μέρες.

Σήμερα, το ρεπορτάζ της Daily Mail θέλει την διάσημη ερμηνεύτρια να τιμά την Eurovision του 2025 με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή