Ντένζελ Ουάσινγκτον: Γιόρτασε 41 χρόνια γάμου με την σύζυγό του - Το μυστικό της επιτυχίας τους

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον και η σύζυγός του Πολέτα γιόρτασαν 41 χρόνια γάμου

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Γιόρτασε 41 χρόνια γάμου με την σύζυγό του - Το μυστικό της επιτυχίας τους
2'

Ο Ντένζελ και η Πολέτα Ουάσινγκτον εμφανίστηκαν ως περήφανοι γονείς στην πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου του γιου τους Μάλκολμ, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Το ζευγάρι μοιράζεται μια βαθιά αγάπη εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στο γάμο τους και η 73χρονη Πολέτα μοιράστηκε επίσης ιδέες για τη σχέση της στο PEOPLE.

«Δεν υπάρχει μυστικό» για έναν επιτυχημένο γάμο που κρατάει 41 χρόνια. Αλλά υπάρχει ισχυρή σύνδεση .Δουλεύουμε για αυτό. Είναι δουλειά», είπε. «Δεν είναι ότι κάθεσαι εκεί και τα παρατάς...Κάνουμε πολλές προσευχές για δύναμη για να παραμείνουμε σε κατάσταση συγχώρεσης και τα δύο μέρη, το δικό μου και το δικό του», λέει. «Αλλά είναι η βασική αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Ντένζελ, Wilma του 1977, αλλά μίλησαν μήνες αργότερα, σε ένα πάρτι κοινού φίλου. Έξι χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 1983, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν 4 παιδιά, τους :Τζον Ντέιβιντ, 40 ετών, Κάτια, 37 και τα δίδυμα Μάλκολμ και Ολίβια, 33 ετών.

Καθώς το ζευγάρι γιορτάζει την πρεμιέρα της ταινίας μεγάλου μήκους του γιου τους Μάλκολμ στο TIFF, γιορτάζουν επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μεγαλύτερου γιου τους Τζον Ντέιβιντ και την παραγωγή της κόρης τους Κάτια. Ο Ντένζελ ήταν επίσης συμπαραγωγός της ταινίας. Ο Μάλκολμ αφιέρωσε την παραγωγή, μια προσαρμογή του θεατρικού έργου του 1987 του August Wilson, στη μητέρα του.

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή», είπε η Πολέτα στο PEOPLE στο φεστιβάλ του Τορόντο. «Συγκινήθηκα όταν το είδα». Ο Μάλκολμ είχε πει στο παρελθόν ότι η μητέρα του ήταν «στο επίκεντρο» της ταινίας. «Αυτή η ταινία είναι τόσο προσωπική για μένα, και οι άνθρωποι με τους οποίους την έκανα είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι στη ζωή μου», εξήγησε.

Στην πρεμιέρα του TIFF, είπε οτι ακόμη «προσπαθεί να ανακαλύψει» το μυστικό του γάμου των γονιών του. «Δεν ξέρω, αγαπιούνται, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό», είπε με χαμόγελο. «Προσπαθώ να μάθω». Φτάνοντας με την οικογένειά του, ο Ντένζελ γιόρτασε περήφανα το τελευταίο επίτευγμα του γιου του. «Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τι είναι ο σκηνοθέτης Μάλκολμ», είπε στο PEOPLE στην πρεμιέρα της 10ης Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
10:50ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Adrian Newey στην Aston Martin