Ταξιδιωτικός influencer εξηγεί γιατί επιλέγει πάντα την χειρότερη θέση στο αεροπλάνο

Ωστόσο σημειώνει πως για εκείνον είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο 
1'

Ένας ταξιδιωτικός influencer, που δηλώνει ειδικός στα αεροπορικά ταξίδια εξηγεί γιατί πάντα κλείνει τη χειρότερη θέση στην οικονομική θέση του αεροπλάνου, ως επιβάτης.

Ο άνδρας εξήγησε με συγκλονιστικό τρόπο γιατί επιλέγει παίρνει ευχαρίστως αυτό που πολλοί θεωρούν ως τη χειρότερη θέση σε ένα αεροπλάνο - την πίσω σειρά, με θέση με παράθυρο, καθώς είναι συνήθως η τελευταία θέση επιβίβασης και είναι δίπλα στην τουαλέτα. .

Ο John Burfitt προτιμά την αμφιλεγόμενη θέση από τότε που...μαρτύρησε σε μια πτήση στην οικονομική θέση όπου ο επιβάτης πίσω του κλωτσούσε το κάθισμά του χωρίς έλεος, έγραψε στο escape.com.au.

Η τελευταία σειρά, η οποία βρίσκεται μόνο μπροστά από έναν περιτοιχισμένο χώρο, δεν θα μπορούσε ποτέ να προκαλέσει τέτοιο πρόβλημα, υπερηφανεύεται. «Εκείνη τη στιγμή, αποφάσισα ότι η τελευταία σειρά θα ήταν το μόνο μέρος που θα καθόμουν σε μια μεγάλη πτήση από εδώ και στο εξής», έγραψε ο Burfitt.

«Σίγουρα, στην επόμενη πτήση μου, έκανα κράτηση στην πίσω σειρά της καμπίνας και, ακόμη καλύτερα, η θέση μου ήταν αυτή ακριβώς δίπλα στο παράθυρο. Καθώς βολεύτηκα σε εκείνη τη γωνιά, ανακάλυψα τι σημαίνει αληθινή αγάπη για τις αεροπορικές εταιρείες».

Καυχήθηκε επίσης ότι με ένα τέτοιο κάθισμα δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχεί για το αν θα χτυπηθεί από το καρότσι με τα ποτά, συν το ότι ο τοίχος μπορεί να στηρίξει και ένα νυσταγμένο και αποκοιμισμένο κεφάλι.

«Μόλις είχα βρει την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο», καυχήθηκε.