Mαντόνα: Πώς γλίτωσε επική τούμπα στην εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης - Το viral στιγμιότυπο

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα παρά λίγο να «φάει» μία επική τούμπα, ενώ έφτασε αργά στο σόου της Εβδομάδας Μόδας Νέας Υόρκης. Ατάραχη συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της σαν να μην συνέβη τίποτα
AP
2'

Η σούπερ σταρ, Μαντόνα έκανε μια...μεγάλη είσοδο κατά τη διάρκεια της επίδειξης της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και σχεδόν απέφυγε να πέσει με το πρόσωπό της αφού σκόνταψε με τις πολύ ψηλές γόβες στιλέτο της.

Σε πλάνα που τραβήχτηκαν από θαυμαστές της, η μουσικός - η οποία φορούσε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο, με στενά και λεπτά τακούνια - εθεάθη να αρπάζει το σακάκι του σωματοφύλακά της για ισορροπία το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευτυχώς, περπατούσε ακριβώς μπροστά της σε απόσταση αναπνοής, καθώς η βοηθός της ήταν πίσω της, κρατώντας ψηλά το μακρύ ύφασμα του δραματικού και παράξενου φορέματός της.

Η είσοδός της φαινόταν να είναι μια από τις τελευταίες καθώς σχεδόν όλοι οι άλλοι είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους, έτσι ήταν αντιληπτό όταν η βασίλισσα της ποπ σκόνταψε στην άδεια πασαρέλα. Στη συνέχεια, φαινομενικά προσπάθησε να προσποιηθεί ότι το λάθος δεν συνέβη ποτέ και πήγε γρήγορα στη θέση της.

Μετά την γκάφα και την επίδειξη μόδας, η Mαντόνα εθεάθη να βγαίνει από το Rockefeller Plaza στη Νέα Υόρκη φορώντας όχι ένα αλλά δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου ταυτόχρονα. Πήγαινε στο εστιατόριο Ballato του Emilio για να δειπνήσει στο τέλος της βραδιάς της.

Για το σόου και για τη βραδιά της στην πόλη, η hitmaker του Material Girl φόρεσε ένα καμηλό καφέ φόρεμα εμπνευσμένο από καμπαρντίνα με μία μακριά ουρά που σκούπιζε το πάτωμα και εντυπωσιακά μαξιλαράκια για τους ώμους.

Το εκκεντρικό ένδυμα έμεινε ξεκούμπωτο στο κάτω μέρος για να αναδείξει τα τακούνια που σχεδόν την έκαναν να πέσει στην πασαρέλα. Κρατούσε μία τσάντα εμπνευσμένη από χαρτοφύλακα με κυκλικές λαβές. Ενώ για μία ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, φόρεσε μαύρα, λατέξ γάντια όπερας και τα δαχτυλίδια της από πάνω.

Αργότερα, μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο TikTok με τον εαυτό της στο αυτοκίνητο καθώς ακούει το WHOLE LOTTA MONEY της BIA. Κουνούσε το κεφάλι της στον ρυθμό καθώς το τραγούδι έπαιζε στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου της. Από το πλάνο έλειπε το toyboy της Madonna, Akeem, 28 ετών, με τον οποίο πέρασε χρόνο μαζί στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.