Αυτό είναι το εναλλακτικό τέλος του «Τιτανικού» - Είναι τόσο κακό που όλοι εύχονταν να μη το ήξεραν

Ένα απόσπασμα της σκηνής κάνει τον γύρο των social media

Αυτό είναι το εναλλακτικό τέλος του «Τιτανικού» - Είναι τόσο κακό που όλοι εύχονταν να μη το ήξεραν
2'

Οι θαυμαστές του «Τιτανικού» έμαθαν το εναλλακτικό τέλος της ταινίας και πλέον ισχυρίζονται πως η ταινία δεν είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Η αρχική ανατροπή της πλοκής αποκάλυψε ότι η ηλικιωμένη Rose, την οποία υποδύεται η Gloria Stuart, είχε στην πραγματικότητα το κολιέ Heart of the Ocean όλη την ώρα - αλλά αυτό που αποφασίζει να κάνει αναστάτωσε τους θαυμαστές της ταινίας.

Ένα απόσπασμα της σκηνής κάνει τον γύρο των social media με σαστισμένους θεατές να σπεύδουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Στο βίντεο, η Rose στέκεται στο τέλος του πλοίου καθώς η Lizzy και ο Brock τρέχουν για να την εμποδίσουν να πηδήξει. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν καθόλου η πρόθεσή της, καθώς αρχίζει να εξηγεί: «Ω, το σκέφτομαι αυτό για χρόνια και έχω φτάσει μέχρι εκεί για να το επαναφέρω εκεί που του ανήκει».

Η Rose κρατά το μπλε κολιέ πολύτιμων λίθων στο πλάι του σκάφους, που κρέμεται λίγα μέτρα πάνω από τα βάθη του παγώματος κάτω. Ο Μπροκ την προτρέπει να περιμένει με ένα πανικόβλητο βλέμμα στο πρόσωπό του, καθώς εκλιπαρεί να το κρατήσει στο χέρι του.

Η Ρόουζ επιτρέπει στον Μπροκ να το πιάσει στην παλάμη του καθώς ψιθυρίζει: «Θεέ μου», προτού η Ρόουζ πει ειρωνικά: «Ψάχνεις για θησαυρό σε λάθος μέρος, κύριε Λόβετ. Μόνο η ζωή είναι ανεκτίμητη και κάνει κάθε μέρα να μετράει».

Στη συνέχεια παίρνει την αλυσίδα από το χέρι του καθώς ο Μπροκ απομακρύνεται απρόθυμα. Ξαφνικά, η Ρόουζ πετάει την «Καρδιά του Ωκεανού» στον ώμο της με ένα χαμόγελο στα χείλη καθώς το υπόλοιπο πλήρωμα του σκάφους πανικοβάλλεται και φωνάζει: «Ιησού, όχι!».

Το δραματικό σενάριο, η μουσική και η αμφισβητήσιμη ερμηνεία άφησαν τους χρήστες του X/Twitter σε πλήρη σοκ με αυτό που μόλις είδαν. Ένα άτομο είπε: «Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν είχα ιδέα καν ότι υπήρχε!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή