Μπριζίτ Μακρόν: Η εμφάνιση έκπληξη της πρώτης κυρίας στο «Εmily in Paris» - «Έχει μεγάλο ταλέντο...»

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν θα κάνει guest εμφάνιση στο «Emily in Paris» 
1'

Tο δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Νetflix «Emily in Paris» θα κάνει πρεμιέρα αύριο, 12 Σεπτεμβρίου με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ να κάνει μια πολυσυζητημένη guest εμφάνιση.

Η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν είχε ξεκινήσει ως ιδέα από το 2022 σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς. «Η ιδέα μας ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», είπε η τηλεοπτική «Έμιλυ».

«Είναι μεγάλη φαν της σειράς και δέχτηκε την αναφορά στο όνομά της στην πρώτη σεζόν με πολύ χιούμορ. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν είναι ένα κλείσιμο του ματιού και το να τη γυρίσω μαζί της ήταν τιμή και πραγματική χαρά», πρόσθεσε.

Ο δημιουργός της σειράς που «σπάει ταμεία» Ντάρεν Σταρ μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό Elle για την guest εμφάνιση της κυρίας Μακρόν είπε ότι «έχει μεγάλο ταλέντο». Σημειωτέον είναι η δεύτερη φορά που η πρώτη κυρία της Γαλλίας, παίζει τον εαυτό της στην οθόνη.

Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι μια βιογραφική ταινία έξι μερών με τίτλο «Brigitte, une femme libre» («Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα») έχει ξεκινήσει γυρίσματα.