Επεισόδιο στην Αδριανούπολη: «Ο γιος μου έχει υποστεί βία, πήγε άοπλος», λέει ο πατέρας του

Για «έναν συνεργάσιμο άνθρωπο», ο οποίος λαμβάνει κανονικά τη φαρμακευτική του αγωγή, έκανε λόγο ο πατέρας του Έλληνα οδηγού που τραυματίσθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, έπειτα από επεισόδιο.
GLOMEX / ALPHA.
1'

Στο νοσοκομείο Αδριανούπολης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας Έλληνας οδηγός, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι από Τούρκους αστυνομικούς στο τελωνείο. Ο άνδρας φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε Τούρκο μοτοσυκλετιστή, ενώ προσπαθώντας να διαφύγει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε φορτηγό και προσέκρουσε στις μπάρες, όπως φαίνεται και σε βίντεο.

«Ο γιος μου έχει υποστεί βία, πήγε άοπλος στα σύνορα», ανέφερε ο πατέρας του

Ο πατέρας του άνδρα αναφέρθηκε στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα (10/09), όταν ο τελευταίος εισέβαλε με το ΙΧ του από τον συνοριακό σταθμό των Κήπων στην Τουρκία.

«Ο γιος μου τα έκανε όλα αυτά λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί, έχει διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια. Είναι καλό παιδί, φιλότιμο. Παίρνει κανονικά τα φάρμακά του, είναι συνεργάσιμος. Όταν είναι ήρεμος, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι άρρωστος. Όταν τον πιάνει η κρίση, τα κάνει όλα. Με εμένα είναι πάντα πολύ καλός. Τη μέρα εκείνη φαίνεται ότι ήπιε και αλκοόλ», υποστήριξε, μιλώντας στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις